Elfa opbergsystemen

'Everything can be organized'

Met Elfa matcht u het kastinterieur met uw stijl. Het merk staat bekend om het modulaire systeem waarmee u uw eigen opbergrek creëert. Ook wordt het gekenmerkt om de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Alle ijzeren onderdelen zijn voorzien van een anti-kras coating en van een goede en mooie zware kwaliteit. Het opbergrek verhuist u uw gehele levensduur mee en u past deze eenvoudig aan naar uw wensen door onderdelen toe te voegen of weg te laten. Hierdoor kan hetzelfde opbergrek op verschillende manieren worden ingezet.

Elfa is al 60 jaar de pionier en leider van de markt in de categorie opbergen. Zij zijn er trots op u innovatieve en in Scandinavië ontworpen oplossingen te kunnen aanbieden, die u helpen ruimte voor alles te creëren; slim, intelligent en mooi tegelijk!

Laat u hieronder inspireren!

Klik-in systeem

Ingenieuze interieursystemen met slimme opbergoplossingen

Het hangende klik-in systeem hangt aan een draaglijst. Schroef de draaglijst aan de muur, haak de hangrail aan de draaglijst en klik de draagarmen voor de diverse opbergfuncties erin. Complementeer het geheel met de functies die u nodig heeft voor bijvoorbeeld kledingkast, garage of wasruimte. Omdat het klik-in systeem  op maat kan worden gezaagd, is het ideaal voor vrijwel elke ruimte waar de muur conventioneel is. Het enige dat u aan de muur hoeft te bevestigen is de bovenste draaglijst.

Luxe opbergen

Graphite

Graphite is een unieke kleur, die is ontwikkeld om u te helpen een warme, luxueuze en eigentijdse uitstraling voor uw kast te realisere

Vertel ons uw wensen
Wij maken uw kast op maat

Vertel ons uw wensen
Wij maken uw kast op maat

"Elfa storage solutions"

-Slimme opbergoplossingen-