Een systeemkast of uw kast op maat laten maken?


Naast honderd procent maatwerkkasten voeren wij ook modulaire kastsystemen van de merken : Elfa,
Raffito, InQuino, Stijl, Torro by FIF, Quadrant by ABCReoler, Hamstra, Emuca en meer. De mogelijkheden voor uw kast op maat zijn daardoor eindeloos. Bekijk hieronder onze merken.

Raffito de mooiste kasten op maat

Gaderobekasten en of linnenkasten met schuifdeuren worden vaak aangeduid als schuifdeurkast. Een kast met schuifdeuren kent meer toepassingen. Omdat de schuifdeuren vaak los staan van het interieur zijn schuifdeurkasten ook toepasbaar als voorraadkast en ordnerkast maar ook als afscheiding van uw walk-in closet. Achter elke schuifdeur bepaalt u zelf uw functionele kastinterieur. Alleen schappen voor uw kantoorkast en bijvoorbeeld lades, hangroedes en schoenenschappen voor uw schuifdeurkledingkast.

Quadrant by ABC Reoler

ABC Reoler Quadrant is een modulair, zeer elegant en tijdloos kastensysteem. Quadrant is samengesteld met gepatenteerde aluminium verbindingen die het systeem uniek maken. Deze profielen geven bijv. uw boekenkast een elegante look. Dit
verbindingssysteem zorgt er tevens voor dat u het systeem eenvoudige kunt monteren, uitbreiden en herbouwen. ABC Reoler levert het Quadrant systeem in drie dieptes, welke eenvoudig met elkaar kunnen worden gecombineerd. Het eenvoudige, stijlvolle design en de minimalistische expressie van Quadrant maken dit systeem geschikt voor alle kamers van het huis.

Toro by FIF

Het modulaire kastsysteem Toro is bijzonder flexibel en zeer geschikt om zelf uw meubel samen te stellen. Wilt u een boekenkast, tv-meubel, tv-wandmeubel met schuifdeur of een wandmeubel met een werkplek, dan is dat ook mogelijk. Toro is een modern modulair kastsysteem. Met dit doordachte flexibele kastsysteem kunt u al uw wensen voor uw kast op maat vervullen. Met leuke accessoires zoals deuren, laden, glasschappen en verlichting stelt u uw eigen unieke meubel samen.

ELFA shelving

Niets is zo belangrijk voor de feel-good-factor als een geordend thuis. Want als alles keurig zijn plekje heeft, kunnen u en uw dierbaren zich op de mooie dingen van het leven concentreren. Uw inloopkast moet passen bij uw levensstijl… en dat tot in de kleinste details. Met een design, dat vanaf de basis rekening houdt met uw behoeften, is uw inloopkast meer dan alleen een inloopkast. Hij weerspiegelt uw persoonlijkheid.

´Everything can be organized´

Elfa is al 60 jaar de pionier en leider van de markt in de categorie opbergen. Zij zijn er trots op, u innovatieve en in Scandinavië ontworpen oplossingen te kunnen aanbieden, die u helpen ruimte voor alles te creëren; slim, intelligent en mooi tegelijk!

InQuino luxe kasten op maat

Wonen betekent veel meer dan vier muren en een dak boven uw hoofd. Met InQuino kasten creëert een individuele en unieke woonomgeving. Hierin voelt u zich prettig, kunt u ontspannen, leven, spelen. InQuino kasten zijn er om u te helpen uw ruimte optimaal te benutten: voor de rustige én drukke momenten.

STIJL
Dutch furniture

Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich door strakke lijnen en een minimalistische vormgeving.
Functionaliteit, rust en comfort zijn belangrijk bij dit type interieur.
Subtiele accessoires geven sfeer aan dit moderne, soms wat sober ogend interieur.
In een Scandinavisch interieur worden tenslotte veel lichte kleuren gebruikt, die worden aangevuld met natuurlijke aardetinten en materialen. Denk hierbij aan een lichte houten vloer. De kleuren, materialen en accessoires zorgen samen voor een warme sfeer in elke kamer.
Liefhebbers van deze Scandinavische stijl halen hun hart op met de matte decors en de grafische patronen in onze STIJL collectie!

STIJL Dutch Furniture staat voor klasse en vakmanschap. Een nuchtere, eerlijke ziens- en handelwijze. De meubelen worden geproduceerd in Nederland.

Lees meer

Kasten op maat

Onze afdeling maatwerk is gericht op kasten op maat voor particulier en zakelijk gebruik. Onze visie is dat een goede productieve maar ook leefbare omgeving uitsluitend kan ontstaan door een maatwerkoplossing en het gebruiken van passende materialen. De uiteindelijke inrichting moet dienend zijn en uw visie onderstrepen. Wij werken altijd naar een oplossing toe die zowel praktisch als fraai is, met opbergen als specialiteit. Naast de bovengenoemde modulaire kastsystemen bieden wij ook volledige maatwerkkasten en bieden daarmee voor bijna elke vraag een oplossing. Bijvoorbeeld een wandmeubel voor uw kunstcollectie waarbij uw tv achter een schuifdeur uit het zicht kan worden geplaatst. Doordat wij gebruik maken van zeer geavanceerde teken- en productie software kunnen wij snel en kostenbesparend werken.

Kast op maat laten maken?

Ook de prijs zal u verbazen!
Maatwerk is immers standaard

Kast op maat laten maken?

Ook de prijs zal u verbazen!
Maatwerk is immers standaard