Nu 10% korting op

Quadrant by ABC Reoler;

 

ABC Reoler Quadrant is een modulair, zeer elegant en tijdloos kastensysteem. Quadrant is samengesteld met gepatenteerde aluminium verbindingen die het systeem uniek maken. Deze profielen geven bijv. uw boekenkast een elegante look. Dit verbindingssysteem zorgt er tevens voor dat u het systeem eenvoudige kunt monteren, uitbreiden en herbouwen. ABC Reoler levert het Quadrant systeem in drie dieptes, welke eenvoudig met elkaar kunnen worden gecombineerd. Het eenvoudige, stijlvolle design en de minimalistische expressie van Quadrant maken dit systeem geschikt voor alle kamers van het huis.

NU TIJDELIJK 10% KORTING OP UW ABC KAST.

Minimalistische design boekenkast

Met Quadrant van ABC-reoler is bijna elke kast te realiseren.
Het systeem is geschikt voor het realiseren van een eenvoudige opbergkast tot een compleet wandmeubel voor uw boeken en tv.
Met wieltjes eronder als roomdivider of als ladenkast in de hal.
De Quadrantpanelen zijn van MDF met een minimale dikte van slechts 12mm.
Het systeem is modulair waardoor u eenvoudig kunt veranderen, aanpassen of uitbreiden.

Ook is Quadrant geschikt om aan de wand te hangen, maar kan ook op een plint of pootjes geleverd worden.  Uiteraard zijn deze verstelbaar zodat de kast altijd waterpas staat. Uw kast is leverbaar in een diepte van 23, 33 of 42 cm. Ook kunt u deze drie dieptes met elkaar combineren.

Het gepatenteerde systeem

Ontwerp uw eigen Quadrant vakkenkast.

Met het modulaire kastsysteem van ABC-reoler maken we van uw ruimte een ware bibliotheek. Uw boekencollectie getoond in een stijlvolle Quadrant kast die volledig naar uw wensen is ingedeeld. Ontwerp samen met onze adviseur uw vakkenkast op maat. Leverbaar in vele lakkleuren. De strakke en minimalistische uitstraling wordt versterkt door het push to open systeem voor deuren laden en kleppen.

ABC Reoler ontwerpenOntwerp hier uw eigen Quadrantkast.
Stuur ons uw tekeningnummer en ontvang uw offerte.
Ook de prijs zal u verbazen.

Thuisadvies

Of het nu gaat om een tv meubel voor in de woonkamer, een inloopkast of thuiskantoor. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend graag bij u thuis, met kleurstalen en meetstok om uw kastwensen te bespreken wanneer het u uitkomt. Ook in de avonduren.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.
Uw wens is onze insparatie.

Impressie Quadrant by ABC-Reoler

Pin It on Pinterest