FIF Möbel TORO

Het modulaire kastsysteem Toro van het merk FIF möbel, is een flexibel kastsysteem en zeer geschikt om zelf uw meubel samen te stellen. Wilt u een boekenkast, tv-meubel, tv-wandmeubel met schuifdeur of een wandmeubel met een werkplek, dan is dat ook mogelijk. Toro is een modern modulair kastsysteem. Met dit doordachte flexibele kastsysteem kunt u al uw wensen voor uw kast op maat vervullen. Door leuke accessoires toe te voegen zoals deuren, laden, glas-schappen en verlichting stelt u uw eigen unieke meubel samen.

De kast die altijd past

Toro wandkasten van FIF worden modulaire samengesteld met zijwanden en schappen in diverse hoogte en breedte maten.
Alle zijden en schappen hebben een dikte van 34 mm en zijn altijd 33 cm diep.
Elke zij- en tussenwand kan worden voorzien van stelvoetjes. De schappen kunnen d.m.v. de rijboring per 32 mm worden ingesteld. Deze gaatjes zijn slechts 3mm.

FIF meubelen zijn leverbaar in diverse kleuren en houtdecoren

Creëer uw wandmeubel met de modulaire Toro elementen van FIF

 

 

 

 

Tv schuifdeur mat glas

FIF kasten met een tv-unit van 115.2 of 132.8 cm breed, kunnen worden voorzien van een schuifdeur van mat of zwart glas.
Deze schuifdeuren worden geleverd met aluminium geleide rails.

Tv units zijn leverbaar in drie breedte maten. tw 154.3 / 132.8 en 115.2 cm, waarvan de twee laatste kunnen worden voorzien van een schuifdeur.
De tv vakmaat is altijd 89.5 cm hoog en voorzien van een achterwand met kabeldoorvoer.

Zelf ontwerpen

Of het nu gaat om een tv meubel voor in de woonkamer, een werkplek of thuiskantoor. Ontwerp hier zelf online uw eigen Toro Fif meubel in de kastendesigner en ontvang direct uw offerte.

 

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.
Uw wens is onze insparatie.

Voeg elementen toe :

Creëer uw wandmeubel met de modulaire Toro elementen van FIF

Bepaal uw kast-hoogte:  76.1 / 112.4 / 148.7 / 185 / 221.3 / 257.9 cm

Bepaal uw schap-breedte en combineer 22 / 32 / 42 / 55.9 / 87.4 / 115.2 cm

Laden / deuren / glasschappen / tv-unit / opberkast / buroschap

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest