Hal

Thuiskomen

Het is fijn thuiskomen in een opgeruimde en gezellige hal. Richt uw hal zo functioneel mogelijk in. Een stijlvolle en georganiseerde garderobekast kan daarbij helpen. Vind u het lastig om ergens te beginnen? Wij hebben de inspiratie en praktische tips die u nodig heeft om uw droomhal uit te laten komen. U kunt al uw spullen achter stijlvolle schuifdeuren plaatsen of volledig in het zicht laten met een open wandmeubel. Met de kasten en systemen op maat richt u uw kast volledig naar uw eigen specifieke opbergwensen in.

Mudroom

In de gang leven schoenen, tassen, jassen, jacks, post, sleutels en sportartikelen naast elkaar. Met een functionele kast introduceert u ruimte en rust in dit belangrijke deel van uw huis. En ongeacht de grootte van uw hal kunt u uw opbergruimte altijd op maat aanpassen aan uw behoeften.
Maak optimaal gebruik van de ruimte met slimme ideeën. Als u uw lange jassen op de ene plek ophangt en uw korte jacks ergens anders, kunt u de ruimte eronder gebruiken voor het opbergen van kleinere spullen.

De gang groter doen lijken

Schuifdeuren met spiegels laten uw gang groter en luchtiger lijken. Gebruik de ruimte tot aan het plafond en sorteer uw schoenen per seizoen. Zo voorkomt u dat schoenen die u niet gebruikt geen kostbare ruimte in beslag nemen, maar toch voor het grijpen liggen aan het begin van een nieuw seizoen. Schappen met verschillende dieptes is een slimme manier om de ruimte optimaal te benutten.

"Welk kleed kiest u"

-Hoogpolig, patchwork of liever een wollen vloerkleed-

Vloerkleed in uw hal

Met een vloerkleed of loper in uw hal stapt u met een fijn gevoel uw huis binnen. Naast de extra sfeer is een vloerkleed in uw hal ook erg praktisch. U verlengd als het ware uw deurmat.