15% zomervoordeel bij online bestellen

Verzorgt uzelf de montage van uw industriële deur?
Stel zelf online uw metalen deuren samen en ontvang 15% online bestelvoordeel.
Gebruik waardebon / kortingscode in uw winkelmand : zomer2022

Metalen deuren en wanden op maat

Metalen deuren of wanden geven een interieur een stijlvolle, industriële uitstraling. Daarnaast zorgen ze voor een optimale lichtinval. Het geeft elk interieur, of het nu modern of klassiek is, een stijlvol aanzien. Deze deuren worden op de millimeter op maat gemaakt, zodat ze exact in uw interieur passen. U kunt kiezen uit drie kleuren: brons, wit of zwart.

De industriële deuren zijn opgebouwd uit aluminium profielen die zijn voorzien van een poedercoating in grafietzwart RAL9011 of in wit RAL9016.
Alle deuren zijn vochtbestendig en dus ook geschikt voor de badkamer. LET OP: de deuren zijn niet geschikt als douchedeur, wel als doorgangsdeur vanuit de hal of slaapkamer naar de badkamer. De industriële deuren zijn niet geschikt voor gebruik buitenshuis.

Het glas is 6 mm gelaagd en leverbaar in blank, wit, subtiel grijs en rookglas.

Zo ook zijn er diverse modellen grepen beschikbaar.

Welke vlakverdeling spreekt u het meeste aan?

Taatsdeuren

Taatsdeuren op maat

 

De taatsdeur is een zeer bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd een opvallend onderdeel zal zijn van het interieur. Voor een extra groots effect is het tevens mogelijk om te kiezen voor dubbele taatsdeuren. Taatsdeuren hebben geen kozijn en zitten direct verankerd in het plafond of de muur en de vloer. In plaats van een scharnierpunt aan het kozijn, heeft deze deur zijn draaipunt op de onder- en bovenzijde, en kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. De deur draait om een verticale as. Deze as zit niet langs de buitenste rand, zoals bij de pivot effect waarbij de deur als het ware open draait.

Een voordeel van een taatsdeur is dat er geen zware kozijnen nodig zijn om de deur aan te bevestigen. Een taatsdeur sluit altijd automatisch, wat in de winter bespaart op stookkosten. Hierbij is rekening gehouden met veiligheid. Een taatsdeur sluit met vertraging zodat vingers er niet makkelijk tussen kunnen komen. Er hoeft geen slotkast in deze deur geplaatst te worden, dus je bent volledig vrij in het ontwerp en de vlakverdeling van je taatsdeur.

Industriële schuifdeuren

 

Schuifdeuren zijn erg praktisch door het feit dat ze geen ruimte nodig hebben voor de draaiing van de deur. Ideaal voor een kleine ruimte! Het resulteert in meer ruimte in huis en oneindig veel mogelijkheden bij het inrichten van het interieur. Bovendien is het simpelweg een pareltje om te zien: schuifdeuren zijn uniek, origineel en decoratief. De deuren hangen aan een railsysteem dat boven de deuropening op de wand bevestigd zit.

Naast het feit dat schuifdeuren een praktische oplossing zijn, zorgen ze ook voor sfeer in het interieur: een toegevoegde waarde aan het huis wat de toon zet voor de rest van de inrichting. Net zoals andere deuren, passen metalen schuifdeuren precies in de stijl van de rest van de woning. Ze kunnen een moderne industriële uitstraling geven door middel van strakke lijnen en glazen panelen die natuurlijk licht doorlaten. De zwarte metalen profielen van de deuren met glas zijn typerend voor de populaire industriële stijl en geven karakter aan de inrichting. Een stijlvolle en originele keuze.

Industriële schuifdeuren
schuifdeurkast op maat

Industriële draaideuren

De draaideuren van Raffito bestaan uit strakke zwarte, witte of bronzen profielen die grote glasplaten bij elkaar houden. Deze deuren zijn altijd voorzien van een bijpassend kozijn om de stijl verder door te trekken. De stijl van deze deuren gaat perfect samen in een industrieel interieur met betonlook elementen, gemetselde muren, staaldraad meubels. De metalen deuren brengen het geheel dan helemaal samen. Echter komen de draaideuren ook prima tot hun recht in een neutraler interieur, waar ze dienen als zowel doorgang als opvallende decoratie.

Een draaideur maakt in elk geval een sterk statement en is zonder twijfel een eyecatcher in het interieur. Een dubbele draaideur zorgt ervoor dat alles nog eens verdubbeld wordt: meer ruimte, meer licht en een opvallend middelpunt van de inrichting. Mensen die op bezoek komen zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn van deze prachtige en originele verschijning.

Industriële wanden

Een scheidingswand brengt direct meer licht in een interieur, waardoor een vertrek groter aanvoelt. Wil je eenvoudig een logische ruimtelijke scheiding creëren in een vertrek dan is dit makkelijk te realiseren met een industriële scheidingswand.

schuifdeurkast op maat

Montagehandleidingen industriële deuren en wanden

Industriële deuren en wanden zijn ook eenvoudig zelf te plaatsen.
Bekijk hieronder de handleidingen van de diverse industriële toepassingen.

Taatsdeuren

Schuifdeuren

Draaideuren

Scheidingswanden

Pin It on Pinterest