Inmeten en monteren van schuifdeurkast of inloopkast

Het inmeten van de exacte maten voor uw schuifdeurkast op maat kan soms lastig zijn. In de meeste situaties zijn de wanden en vloeren niet geheel waterpas of haaks.
Om er zeker van te zijn dat uw op maat gemaakte kledingkast ook gaat passen, bieden wij u de mogelijkheid om uw Raffito of Lundia kast te laten inmeten.
Na het inmeten ontvangt u een offerte op maat, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan als u deze zelf wilt monteren.
De gemeten maten gebruiken wij om u gericht offerte te kunnen doen en ervoor te zorgen dat uw schuifdeurkast altijd past.
Overdag geen tijd! Ook in de avonduren komen wij graag bij u thuis.

Advies thuis

U heeft een lastige of bijzondere opbergvraag. Wij denken met u mee en adviseren over de mogelijkheden voor uw kast op maat.
Vertel ons uw wensen en ontvang een eerste prijsindicatie van uw project. Bij akkoord komen wij graag bij u langs. U kunt dan precies aangeven waar en hoe u de kast in gedachten heeft. 
Van schuifdeurkast tot walk in -closet van zwevend dressoir tot boekenkast.
Wij nemen de maten en u ontvangt een 3D kastontwerp met offerte.

Online kastdesigner

Heeft u zelf online al een kastontwerp gemaakt en hiervoor van onze merken Lundia of Raffito al digitaal een offerte ontvangen en u wilt deze kledingkast door ons laten inmeten en monteren?
Vul onderstaand aanvraagformulier en ontvang direct onze offerte incl. inmeten en montage. Bij akkoord komen wij direct bij u thuis met kleurstalen en meetapparatuur.

Ik ontvang graag een prijsopgave incl. inmeten en montage

Ontwerpstudio

Eerst inspiratie opdoen? De materialen bekijken en voelen. Natuurlijk kunt u ook onze ontwerpstudio in Oldenzaal bezoeken Wij maken dan direct samen met u een 3D ontwerp. Het maken van een afspraak is niet verplicht, wel raadzaam.
Onze studio is direct bereikbaar vanaf A1 afslag 33.
Gratis parkeren voor de deur.

Levertijd

Bij akkoord van de offerte gaan wij uw meubel in productie geven.
Gemiddeld ligt de tijd voor productie tussen de 4 en 6 weken.
Zodra uw meubel gereed is nemen wij contact met u op voor het maken van de bezorg- of montageafspraak.

Montageservice

Wij bezorgen en monteren onze kasten door heel Nederland. U kunt ervoor kiezen uw meubel zelf te monteren, maar ook kunt u gebruik maken van onze montageservice. De montagekosten staan optioneel op uw offerte.

Leveringsvoorwaarden CBW

Wij zijn een CBW erkend bedrijf en werken volgens de CBW leveringsvoorwaarden.

Veilig aanbetalen

Bij opdracht hanteren wij een aanbetaling. U ontvangt vooraf een aanbetalingsfactuur. De eindfactuur kunt u middels PIN voldoen bij levering.
U kunt veilig aanbetalen.
Wij zijn CBW-erkend.

Persoonlijke aandacht

Van ontwerp tot realisatie.

Pin It on Pinterest