Lundia

                 

 

 

 Luxe schuifdeuren kastendesigner

 

Stap 2.
Kies uw opstelling

Stap 3.
Maak uw ontwerp

Stap 4.
Bestel uwkastopmaat

Stap 2. Kies hieronder uw opstelling

lundia luxe schuifdeuren

Lundia luxe schuifdeuren

 

 

 

lundia inbouwkast met luxe schuifdeuren

Lundia inbouwkast met luxe schuifdeuren

 

 

 

lundia luxe schuifderuen

Luxe schuifdeuren
Eerlijk & Eigentijds

Moderne Lundia schuifdeurkasten met stijldeuren zijn te herkennen aan mooie strakke lijnen. De eerlijk en eigentijdse schuifdeuren van Lundia  hebben een stijlvol en eigentijds design. Een mooie frezing zorgt voor die tijdloze uitstraling. In het design is op een geraffineerde wijze een mix van stijlen en trends tot in het detail verwerkt. De moderne garderobekasten Ruben, Levi, Birgit, Sara, Mirthe en Liz ademen hierdoor exact de juiste sfeer uit.

Een luxe schuifdeurkast in uw interieur

Een luxe schuifdeurkast van Lundia is strak vormgegeven en past volledig bij een hedendaagse uitstraling. Onze moderne schuifdeurkasten hebben een uniek eigentijds karakter en zijn op een fantastische manier vormgegeven. Onze ontwerpers hebben een mix van stijlen en trends op een geraffineerde manier weten te combineren, waarbij gebruik is gemaakt van de spanning in de contrasten van de gebruikte materialen. Dit design zorgt ervoor dat deze schuifdeurkast uitstekend past in een moderne woninginrichting.

Niet alleen de buitenkant maar ook het interieur van de kast kunt u zelf naar smaak inrichten. U heeft volledig de vrije hand in de kleurkeuze en de indeling. U kunt zelf bepalen waar en hoeveel lades, planken en andere accessoires u in uw moderne schuifdeurkast wilt aantreffen. Tot aan de handgrepen aan toe kunt u uw kast volledig in eigen stijl inrichten. Lundia zorgt voor een moderne schuifdeurkast met een uniek design en een inrichting die volledig op uw wensen is afgestemd.

15 jaar garantie Lundia

Pin It on Pinterest