Lundia Original bij WoudenbergWonen Oldenzaal

 

 

Lundia Oldenzaal heeft haar naam gewijzigd.
Omdat wij meer zijn dan alleen kasten op maat, is besloten om onze naam aan te passen welke ook in de toekomst meer de lading zal dekken. De specialisatie m.b.t. maatwerkkasten is breder geworden. Daarnaast is ons assortiment uitgebreid met kast-accessoires, wandrekken, horren en vloerkleden. Breng een bezoek aan onze ontwerpstudio aan de Nijverheidsstraat 50 in Oldenzaal en ervaar de vertrouwde service.

WoudenbergWonen is een eigentijdse onderneming die oplossingen creëert om u te laten genieten van een sfeervol, praktisch en opgeruimd leven in huis. Van een mooi Tv-meubel tot een praktische kledingkast. Met slimme ontwerpen en de juiste kennis van materialen en merken, zoeken wij samen met u naar de juiste toepassing voor uw interieur. Onze specialisatie is kasten op maat. Kledingkasten met schuifdeuren, garderobekasten met draaideuren of open inloopkasten. Wij maken uw kast op maat, van ontwerp tot realisatie. Na het advies van onze adviseur nemen wij u alles uit handen om uw woonwens te vervullen.

Meer dan alleen kasten

Naast onze maatwerkkasten werken wij ook met merken die staan voor kwaliteit. Merken waarin wij vertrouwen hebben en die zich in het verleden hebben bewezen. Zoals; ABC-Reoler, Elfa, FIF-Möbel, Hamstra, Lundia original, Raffito, Stijl, enz. Maar kwaliteit is meer dan een goed product alleen. Ook het leveren van het juiste advies, aftersales en service heeft onze aandacht. Denk daarbij ook aan het inmeten, monteren en het begeleiden van uw project.

 

 

CBW-erkende woonwinkel

Wij hanteren de algemene verkoopvoorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen die u als consument extra goed beschermt. Deze algemene voorwaarden zijn i.s.m. de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn tijdens uw koop,  (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, en garantie.
Bij ons bent u zeker van uw aankoop.

Laat u adviseren en inspireren bij WoudenbergWonen.

Wij zijn u graag van dienst.

 

 

Showroom

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Inruilen

Bij aankoop van een nieuw meubel kunt u bij ons uw huidige Lundia original kast en of onderdelen inruilen. Deze inruilwaarde wordt verrekend met het aankoopbedrag van uw nieuwe boekenkast, tv-meubel, kledingkast of ander opbergmeubel.

Pin It on Pinterest