Lundia bij WoudenbergWonen

Lundia Original is nu verkrijgbaar bij WoudenbergWonen.
Omdat wij meer zijn dan alleen Lundiakasten op maat, is besloten om onze naam aan te passen welke ook in de toekomst meer de lading zal dekken. Lundia Oldenzaal verder als WoudenbergWonen. De specialisatie m.b.t. maatwerkkasten is breder geworden. Daarnaast is ons assortiment uitgebreid met kast-accessoires, wandrekken, horren en vloerkleden. Breng een bezoek aan onze ontwerpstudio aan de Nijverheidsstraat 50 in Oldenzaal en ervaar de vertrouwde service.

Meer dan alleen kasten

WoudenbergWonen is een eigentijdse onderneming die oplossingen creëert om u te laten genieten van een sfeervol, praktisch en opgeruimd leven in huis. Van een mooi Tv-meubel tot een praktische kledingkast. Met slimme ontwerpen en de juiste kennis van materialen en merken, zoeken wij samen met u naar de juiste toepassing voor uw interieur. 

Naast onze maatwerkkasten werken wij ook met merken die staan voor kwaliteit. Merken waarin wij vertrouwen hebben en die zich in het verleden hebben bewezen. Zoals; ABC-Reoler, Elfa, FIF-Möbel, Hamstra, Lundia original, Raffito, Stijl, enz. Maar kwaliteit is meer dan een goed product alleen. Ook het leveren van het juiste advies, aftersales en service heeft onze aandacht. Denk daarbij ook aan het inmeten, monteren en het begeleiden van uw project.

Samen uw Lundiakast ontwerpen?

Vertel ons uw wensen
Wij maken uw kast op maat

Ontwerp zelf uw Raffito kast op maat

Wilt u ook laten monteren?
Mail ons uw ontwerp en
ontvang onze offerte incl. montage