Lundia Original kasten

Het Lundia Original systeem is ruim 60 jaar geleden uitgevonden door de Zweed Harald Lundqvist. Het was al meteen een unieke uitvinding vanwege de slimme hout-penverbinding. Een massief houten basis kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Geheel open of helemaal gesloten en alles er tussen: Deuren, laden, achterwanden en accessoires maken het mogelijk. Met vier dieptes, drie breedtes en maar liefst veertien hoogtes is duidelijk dat voor elke ruimte en iedere toepassing een kast kan worden samengesteld. De transparante en dekkende kleuren zorgen ervoor dat iedere kast een persoonlijk beeld kan brengen.

Lundia boekenkast

Levenslange garantie

Op de eerste plaats is Lundia Original de ideale boekenkast. Daarnaast is een Lundia Original boekenkast modulair en flexibel. Schappen zijn vrij plaatsbaar en het systeem kan links, rechts, in de diepte en in de hoogte uitgebouwd worden. Met Lundia Original kan bijna elk meubel gerealiseerd worden. Van dressoir tot geavanceerd opbergsysteem. Van boekenkast tot ideale werkplek. Lundia heeft inmiddels bewezen dat het destijds een werkelijk tijdloos systeem heeft ontwikkeld. Inmiddels heeft Lundia ook andere kasten en kastsystemen in het assortiment.

Lundia Original

FSC gecertificeerd

De producten in het Lundia Original- assortiment passen in het heden en de toekomst. Door nieuwe onderdelen te kopen en oude onderdelen te herorganiseren, vind je altijd een oplossing die past bij jouw behoeften en de ruimte die jij hiervoor in gedachten hebt.

 

 

Lundia boekenkast

Showroom

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier offerte aan en ontvang een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

 

Inruilen

Bij aankoop van een nieuw meubel kunt u bij ons uw oude Lundia original kast en of onderdelen inruilen. Deze inruilwaarde wordt verrekend met het aankoopbedrag van uw nieuwe boekenkast, tv-meubel, kledingkast of ander opbergmeubel.

Samen uw
Lundia Original kast
ontwerpen?

Vraag hier offerte aan

Pin It on Pinterest