Lundia Original kasten van nu.

Lundia Original. Het geavanceerde boeken kastsysteem dat al meer dan 70 jaar bestaat.
Duurzaam, flexibel, hoogwaardige kwaliteit en functioneel.

Bent u al bekend met Lundia Original of heeft u zelfs al Lundia boekenkasten
en bent u op zoek naar aanvullende onderdelen;
bekijk de mogelijkheden en vraag direct offerte aan.

Met Lundia Original kiest u voor DE boekenkast, ….

..want er is maar één echte boekenkast.

Op de eerste plaats is Lundia Original de ideale boekenkast.
Daarnaast is een Lundia Original boekenkast modulair en flexibel. Schappen zijn vrij plaatsbaar en het systeem kan links, rechts, in de diepte en in de hoogte uitgebouwd worden, zonder storende dubbele staanders. Zeer hoog draagvermogen door in gefreesde metalen strip. Hierdoor ook geen doorhangende schappen zoals we elders wel eens zien.

De mogelijkheden van Lundia original

FSC gecertificeerd

Massief hout is de basis van een kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Geheel open of helemaal gesloten en alles er tussenin: deuren, laden, achterwanden en accessoires maken het mogelijk.
Met drie dieptes, drie breedtes en maar liefst elf hoogtes is duidelijk dat voor elke ruimte de ideale boekenkast kan worden samengesteld. Geef uw boekenkast een persoonlijke tint met transparante en dekkende kleuren.

 

 

Showroom

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Inruilen

Bij aankoop van een nieuw meubel kunt u bij ons uw oude Lundia original kast en of onderdelen inruilen. Deze inruilwaarde wordt verrekend met het aankoopbedrag van uw nieuwe boekenkast, tv-meubel, kledingkast of ander opbergmeubel.

Uw weet welke Lundia Original onderdelen u nodig heeft?
Vraag dan hier offerte aan

Pin It on Pinterest