Lundia Original kasten, leverbaar in 48 kleuren van nu.

Lundia Original. Het geavanceerde boeken kastsysteem dat al meer dan 60 jaar bestaat.
Duurzaam, flexibel, hoogwaardige kwaliteit en functioneel.

Bent u al bekend met Lundia Original of heeft u zelfs al Lundia boekenkasten
en bent u op zoek naar aanvullende onderdelen;
bekijk de mogelijkheden in onze prijslijst en vraag direct offerte aan.

Met Lundia Original kiest u voor DE boekenkast, ….

..want er is maar één echte boekenkast.

Op de eerste plaats is Lundia Original de ideale boekenkast.
Daarnaast is een Lundia Original boekenkast modulair en flexibel. Schappen zijn vrij plaatsbaar en het systeem kan links, rechts, in de diepte en in de hoogte uitgebouwd worden, zonder storende dubbele staanders. Zeer hoog draagvermogen door in gefreesde metalen strip. Hierdoor ook geen doorhangende schappen zoals we elders wel eens zien.

 

De mogelijkheden van Lundia original

 

FSC gecertificeerd

Massief hout is de basis van een kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Geheel open of helemaal gesloten en alles er tussenin: deuren, laden, achterwanden en accessoires maken het mogelijk.
Met drie dieptes, drie breedtes en maar liefst veertien hoogtes is duidelijk dat voor elke ruimte de ideale boekenkast kan worden samengesteld. Geef uw boekenkast een persoonlijke tint met transparante en dekkende kleuren.

Kleuren van nu

 

Thuisadvies

Of het nu gaat om een tv meubel voor in de woonkamer, een inloopkast of thuiskantoor. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend graag bij u thuis, met kleurstalen en meetstok om uw kastwensen te bespreken wanneer het u uitkomt. Ook in de avonduren.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.
Uw wens is onze insparatie.

Lundia van Nu

 

Pin It on Pinterest