Lundia schuifdeuren en schuifdeurkasten op maat

 

Garderobekasten en of linnenkasten met schuifdeuren worden vaak aangeduid als schuifdeurkast. Een kast met schuifdeuren kent meer toepassingen. Omdat de schuifdeuren vaak los staan van het interieur, zijn schuifdeurkasten ook toepasbaar als voorraadkast en ordnerkast. Maar ook als afscheiding van uw walk-in closet. Achter elke schuifdeur bepaald uzelf uw functionele kastinterieur. Alleen schappen voor uw kantoorkast en bijvoorbeeld laden, hangroedes en schoenenschappen voor uw schuifdeurkledingkast.

Hoe handig is een schuifdeurkast in de slaap- of woonkamer? Bent u op zoek naar een dichte schuifdeurkast die er stijlvol uitziet? Bij uwkastopmaat.nl bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar prachtige schuifdeurkasten. Het prettige aan een schuifdeurkast van Lundia is dat deze echt in elk interieur goed toepasbaar zijn. Extra handig aan een schuifdeurkast is dat deze, door de schuivende werking van de deur, ook in minder grote ruimtes heel goed tot zijn recht komt. En welke stijl kiest u voor uw nieuwe kast? Gaat u voor een minimalistisch design? Of wilt u liever een houten, natuurlijke uitstraling? Het kan allemaal met de schuifdeurkasten van Lundia!

schuifdeurkast op maat

Klassieke schuifdeuren
Authentiek & Sierlijk

Klassieke schuifdeurkasten van Lundia zijn te herkennen aan mooie stijlvolle lijnen, die de tijden van weleer doen herleven. De Authentiek en Sierlijke schuifdeuren van Lundia hebben een stijlvol en eigentijds design. Een mooie frezing zorgt voor die tijdloze uitstraling. In het design is op een geraffineerde wijze een mix van stijlen en trends tot in het detail verwerkt. Deze klassieke kledingkasten Lars, Jens en Sophie ademen hierdoor exact de juiste sfeer uit. Lundia kasten zullen nooit ouderwets zijn of uit de mode raken en zijn het beste met de term “tijdloos” te omschrijven.

Klassieke stijldeuren

Kleuren

 

 

schuifdeurkast op maat

Moderne schuifdeuren
Eerlijk & Eigentijds

Moderne Lundia schuifdeurkasten met stijldeuren zijn te herkennen aan mooie strakke lijnen. De eerlijk en eigentijdse schuifdeuren van Lundia  hebben een stijlvol en eigentijds design. Een mooie frezing zorgt voor die tijdloze uitstraling. In het design is op een geraffineerde wijze een mix van stijlen en trends tot in het detail verwerkt. De moderne garderobekasten Ruben, Levi, Birgit, Sara, Mirthe en Liz ademen hierdoor exact de juiste sfeer uit.

Moderne stijldeuren

Kleuren

Lundia schuifdeuren helder en verfijnd

Scandinavische schuifdeuren
Helder & Verfijnd

Als u op zoek bent naar omlijste schuifdeurkasten met een mooie stijlvolle uitstraling, dan maakt u met de Scandinavische schuifdeuren een goede keuze. Wij hebben een grote diversiteit aan mogelijkheden om uw omlijste schuifdeurkast volledig naar wens samen te stellen. Wij bieden precies de kast, die u voor ogen heeft. De omlijste Lundia schuifdeurkasten stralen vakmanschap en klasse uit. Dit komt door het gebruik van zéér hoogwaardige materialen en een stijlvol design. Deze unieke uitstraling maakt een kast van Lundia uniek in zijn soort. Diverse kleuren en houtdecoren zijn mogelijk.

Kleuren en decoren voor schuifdeuren met aluminium profiel

 

 

 

schuifdeurkast op maat

Strakke schuifdeuren met minimalistisch profiel
Open & Bewust

Omlijste schuifdeuren Open & Bewust  zijn voorzien van een minimalistch aluminium profiel met een mooie stijlvolle uitstraling. Wij hebben een grote diversiteit aan keuze mogelijkheden van de binnenpanelen om uw omlijste schuifdeurkast volledig naar wens samen te stellen. Wij bieden precies de kast, die u voor ogen heeft. De omlijste schuifdeurkasten van Lundia stralen klasse uit. Dit komt door het gebruik van zéér hoogwaardige materialen en een stijlvol design. Deze unieke uitstraling maakt een schuifdeurkast van Lundia uniek in zijn soort. We werken alleen met de beste materialen om ons kwaliteitskeurmerk te kunnen waarborgen.

Inspiratie voor uw inbouw schuifdeurkast op maat

 

 

schuifdeurkast op maat

Slim van binnen

Achter elke schuifdeur is een eindeloze reeks aan indelingen mogelijk. Uw droom komt uit met een prachtige inloopkast van Lundia.
Het Lundia kastinterieur is in eindeloze indelingen mogelijk.
Kies voor meerdere legplanken of hoge en lage hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten.
Berg uw spullen op en creëer ruimte en sfeer!

schuifdeurkast op maat

Uw kleding inloopkast op maat

Al uw kleding en accessoires overzichtelijk bij elkaar. Laat uw humeur niet verpesten door rommel. Inloopkasten van Lundia bieden u een eindeloze reeks indelingen, kleuren, materialen en accessoires. Een Lundia inloopkast biedt u de ruimte om al uw favoriete kledingstukken in stijl te organiseren.

 

Zelf of samen uw inloopkast samenstellen

Ook voor uw eigen droom inloopkast  is een eindeloze reeks aan indelingen mogelijk. Uw droom komt uit met een prachtige inloopkast van Lundia.
Het Lundia kastinterieur is leverbaar in diverse kleuren en decoren. Handige laden, schoenenrekken of zelfs een kledinglift.
Eenvoudig en snel ontwerpt u uw kledingkast op maat in onze kastendesigner. Liever samen uw kast samenstellen. Vertel ons uw wensen en vraag online offert aan.   

Kleuren en decoren kast interieur

 

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom.
Wij zijn u graag van dienst.

Zelf ontwerpen

Ontwerp zelf uw eigen Lundia kast op maat.
Breng uw offerte mee naar onze studio.

Uw Kleur
Uw Maat
Uw Kast op maat

Full service

Wij zijn u graag van dienst van ontwerp tot montage.
Vertel ons uw wensen of stuur u ons uw kastontwerp
en ontvang een vrijblijvende totaal offerte incl. montage.
Daarna maken wij graag een afspraak om de details verder met u door te nemen.

Ontwerp zelf
uw Lundia kast
op maat

Wilt u ook laten monteren?
Mail ons uw ontwerp en
ontvang onze offerte incl. montage

Pin It on Pinterest