Lundia schuifdeuren en schuifdeurkasten op maat

Gaderobekasten en of linnenkasten met schuifdeuren worden vaak aangeduid als schuifdeurkast. Een kast met schuifdeuren kent meer toepassingen. Omdat de schuifdeuren vaak los staan van het interieur, zijn schuifdeurkasten ook toepasbaar als voorraadkast en ordnerkast. Maar ook als afscheiding van uw walk-in closet. Achter elke schuifdeur bepaald uzelf uw functionele kastinterieur. Alleen schappen voor uw kantoorkast en bijvoorbeeld laden, hangroedes en schoenenschappen voor uw schuifdeurkledingkast.

Online zelf uw Lundia schuifdeurkast ontwerpen?

Stuur ons uw online offerte / ontwerp en wij maken uw kast op maat.
Bestel uw schuifdeurkast bij Lundia Oldenzaal en wij verzorgen uw Lundia kast op maat.
Van ontwerp tot realisatie. Ook als uzelf wilt monteren komen wij gratis inmeten.

schuifdeurkast op maat

Klassieke schuifdeuren
Authentiek & Sierlijk

Klassieke schuifdeurkasten van Lundia zijn te herkennen aan mooie stijlvolle lijnen, die de tijden van weleer doen herleven. De Authentiek en Sierlijke schuifdeuren van Lundia hebben een stijlvol en eigentijds design. Een mooie frezing zorgt voor die tijdloze uitstraling. In het design is op een geraffineerde wijze een mix van stijlen en trends tot in het detail verwerkt. Deze klassieke kledingkasten Lars, Jens en Sophie ademen hierdoor exact de juiste sfeer uit. Lundia kasten zullen nooit ouderwets zijn of uit de mode raken en zijn het beste met de term “tijdloos” te omschrijven.

Klassieke stijldeuren

Grepen

Kleuren

schuifdeurkast op maat

Moderne schuifdeuren
Eerlijk & Eigentijds

Moderne Lundia schuifdeurkasten met stijldeuren zijn te herkennen aan mooie strakke lijnen. De eerlijk en eigentijdse schuifdeuren van Lundia  hebben een stijlvol en eigentijds design. Een mooie frezing zorgt voor die tijdloze uitstraling. In het design is op een geraffineerde wijze een mix van stijlen en trends tot in het detail verwerkt. De moderne garderobekasten Ruben, Levi, Birgit, Sara, Mirthe en Liz ademen hierdoor exact de juiste sfeer uit.

Moderne stijldeuren

Grepen

Kleuren

schuifdeurkast op maat

Scandinavische schuifdeuren
Helder & Verfijnd

Als u op zoek bent naar omlijste schuifdeurkasten met een mooie stijlvolle uitstraling, dan maakt u met de Scandinavische schuifdeuren een goede keuze. Wij hebben een grote diversiteit aan mogelijkheden om uw omlijste schuifdeurkast volledig naar wens samen te stellen. Wij bieden precies de kast, die u voor ogen heeft. De omlijste Lundia schuifdeurkasten stralen vakmanschap en klasse uit. Dit komt door het gebruik van zéér hoogwaardige materialen en een stijlvol design. Deze unieke uitstraling maakt een kast van Lundia uniek in zijn soort. Diverse kleuren en houtdecoren zijn mogelijk.

Kleuren en decoren voor schuifdeuren met aluminium profiel

 

schuifdeurkast op maat

Strakke schuifdeuren met minimalistisch profiel
Open & Bewust

Omlijste schuifdeuren Open & Bewust  zijn voorzien van een minimalistch aluminium profiel met een mooie stijlvolle uitstraling. Wij hebben een grote diversiteit aan keuze mogelijkheden van de binnenpanelen om uw omlijste schuifdeurkast volledig naar wens samen te stellen. Wij bieden precies de kast, die u voor ogen heeft. De omlijste schuifdeurkasten van Lundia stralen klasse uit. Dit komt door het gebruik van zéér hoogwaardige materialen en een stijlvol design. Deze unieke uitstraling maakt een schuifdeurkast van Lundia uniek in zijn soort. We werken alleen met de beste materialen om ons kwaliteitskeurmerk te kunnen waarborgen.

Inspiratie voor uw inbouw schuifdeurkast op maat

schuifdeurkast op maat

Slim van binnen

Achter elke schuifdeur is een eindeloze reeks aan indelingen mogelijk. Uw droom komt uit met een prachtige inloopkast van Lundia.
Het Lundia kastinterieur is in eindeloze indelingen mogelijk.
Kies voor meerdere legplanken of hoge en lage hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten.
Berg uw spullen op en creëer ruimte en sfeer!

schuifdeurkast op maat

Zelf uw inloopkast samenstellen

Ook voor uw eigen droom inloopkast  is een eindeloze reeks aan indelingen mogelijk. Uw droom komt uit met een prachtige inloopkast van Lundia.
Het Lundia kastinterieur is leverbaar in diverse kleuren en decoren. Handige laden, schoenenrekken of zelfs een kledinglift.
Samen uw walk-in closet ontwerpen? Wij zijn u graag van dienst. Van ontwerp tot realisatie.

Kleuren en decoren

 

Thuisadvies aanvragen

Of het nu gaat om een tv meubel voor in de woonkamer, een inloopkast of thuiskantoor. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend graag bij u thuis, met kleurstalen en meetstok om uw kastwensen te bespreken wanneer het u uitkomt. Ook in de avonduren.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom.
Wij zijn u graag van dienst.

Uw kleding inloopkast op maat

Al uw kleding en accessoires overzichtelijk bij elkaar. Laat uw humeur niet verpesten door rommel. Inloopkasten van Lundia bieden u een eindeloze reeks indelingen, kleuren, materialen en accessoires. Een Lundia inloopkast biedt u de ruimte om al uw favoriete kledingstukken in stijl te organiseren.

 

 

Ontwerp zelf
uw Lundia kast
op maat

Wilt u ook laten monteren?
Mail ons uw ontwerp en
ontvang onze offerte incl. montage

Pin It on Pinterest