Lundia Original stellingen

De houten stellingen van Lundia zijn al 70 jaar het vertrouwde opbergsysteem voor onze zakelijke klanten. Het magazijn voor uw webshop, het archief voor uw kantoor groeit eenvoudig met u mee.
Duurzaam, flexibel, hoogwaardige kwaliteit en functioneel.

Lundia stellingen worden oa gebruikt voor:  ordnerkasten, archiefkasten, magazijnstellingen, presentatierekken, display’s, winkelrekken, thuiswerkplekken, thuisbibliotheek, boekenkasten, winkelinrichting, pop-up store enz.

Lundia voor thuis en op de zaak

Op de eerste plaats is Lundia Original de ideale boekenkast.
Daarnaast is een Lundia Original boekenkast modulair en flexibel. Schappen zijn vrij plaatsbaar en het systeem kan links, rechts, in de diepte en in de hoogte uitgebouwd worden, zonder storende dubbele staanders. Zeer hoog draagvermogen door in gefreesde metalen strip. Hierdoor ook geen doorhangende schappen zoals we elders wel eens zien.
Lundia original is zeer geschikt als stellingkast voor uw ordners maar ook als opbergsysteem voor bijvoorbeeld de inrichting van uw webshopmagazijn of archief.

 

FSC gecertificeerd

De stellingkast is dé kast waarmee de ontdekker van Lundia Original, Harald Lundqvist, begon. Met staanders en schappen creëerde hij een open stelling die de basis vormde voor het huidige uitgebreide Lundia Original programma. Een open kast die stevig en duurzaam is en die we inmiddels allemaal kennen. De stellingkast komt overal van pas: op zolder, in de garage, woonkamer, tienerkamer, kantoor/werkplek. Combineer, verander, verhuis, richt in.  

De ultieme basis voor opbergen

Het systeem is tegenwoordig uitgebreid met maar liefst 14 hoogtes, verschillende breedtes, dieptes en vele accessoires. Met flexibele schappen en een stevige, duurzame constructie beleeft u er jarenlang plezier van. Bij het monteren van de stelling komt geen gereedschap te pas. 

Lundia groeit met je mee

Lundia voor zakelijke toepassingen

Lundia stellingen nodig voor zakelijk gebruik? Wij denken graag met u mee. 
Bel voor meer informatie  0541-200268
Of vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Vertel hier uw wensen

2 + 11 =

Het massief houten Lundia rek

Lundia magazijnrek

Lundia magazijnrek

 

Pin It on Pinterest