Lundia

                   

 

 

Strakke schuifdeuren kastendesigner

 

Stap 2.
Kies uw opstelling

Stap 3.
Maak uw ontwerp

Stap 4.
Bestel uwkastopmaat

Stap 2. Kies hieronder uw opstelling

lundia strakke schuifdeuren antraciet

Strakke schuifdeuren met aluminium profiel

 

 

 

lundia inbouwkast met strakke schuifdeuren

Lundia inbouwkast met strakke schuifdeuren 

 

 

 

lundia inbouwkast met strakke schuifdeuren schuin links

Lundia inbouwkast met strakke schuifdeuren
schuin links

 

 

 

lundia inbouwkast met strakke schuifdeuren schuin rechts

Lundia inbouwkast met strakke schuifdeuren
schuin rechts

 

 

 

schuifdeurkast op maat

Strakke schuifdeuren met minimalistisch profiel
Open & Bewust

Een stijl met schwung! Toon lef met grove ambachtelijke materialen en uw interieur krijgt een zelfverzekerd karakter. Moderne details tot in de puntjes!
Met ingrediënten als staal, steen, beton, aluminium, hout en leer kunt u een moderne woonruimte creëren. De truc zit in de juiste combinaties en de kwaliteit van de materialen. Stoere meubels, luxe accessoires en moderne details maken het karakter van deze woonstijl.
Durf te spelen met grove onbewerkte materialen en rustieke details, de trend onder moderne inrichtingen. Deze trend kunt u op een leuke manier toepassen door te kiezen voor een muur van bakstenen in combinatie met een robuuste binnendeur.

Kleuren en decoren voor schuifdeuren met aluminium profiel

 

Een moderne schuifdeurkast in uw interieur

Een moderne schuifdeurkast van Lundia is strak vormgegeven en past volledig bij een hedendaagse uitstraling. Onze moderne schuifdeurkasten hebben een uniek eigentijds karakter en zijn op een fantastische manier vormgegeven. Onze ontwerpers hebben een mix van stijlen en trends op een geraffineerde manier weten te combineren, waarbij gebruik is gemaakt van de spanning in de contrasten van de gebruikte materialen. Dit design zorgt ervoor dat deze schuifdeurkast uitstekend past in een moderne woninginrichting.

Niet alleen de buitenkant maar ook het interieur van de kast kunt u zelf naar smaak inrichten. U heeft volledig de vrije hand in de kleurkeuze en de indeling. U kunt zelf bepalen waar en hoeveel lades, planken en andere accessoires u in uw moderne schuifdeurkast wilt aantreffen. Tot aan de handgrepen aan toe kunt u uw kast volledig in eigen stijl inrichten. Lundia zorgt voor een moderne schuifdeurkast met een uniek design en een inrichting die volledig op uw wensen is afgestemd.

15 jaar garantie Lundia

Pin It on Pinterest