Lundia

                 

 

 

 Vriendelijk geprijsde schuifdeuren kastendesigner

 

Stap 2.
Kies uw opstelling

Stap 3.
Maak uw ontwerp

Stap 4.
Bestel uwkastopmaat

Stap 2. Kies hieronder uw opstelling

Lundia vriendelijk geprijsde schuifdeuren

Schuifdeuren
Functioneel en vriendelijk

 

 

 

lundia vrijstaande kast met vriendelijk geprijsde schuifdeuren

Lundia vrijstaande kast met schuifdeuren
Functioneel en vriendelijk

 

 

 

lundia schuifdeuren functioneel en vriendelijk

Toegankelijke schuifdeuren
Functioneel & Vriendelijk

Persoonlijk, fris en eenvoudig. Een gevarieerde collectie die tijdloos is en de ideale basis vormt wanneer u met een kleine investering uw huis een persoonlijke touch wilt geven.
Verschillende smaken en uiteenlopende materialen komen samen in deze stijlgroep. De perfecte basis om met vriendelijk geprijsde materialen uw persoonlijke stijl in uw woning terug te laten komen. Werk met eenvoudige basis elementen en vergrijsde kleuren om de rust in huis te krijgen. Vooral wanneer u een chaotisch sociaal leven hebt of juist een druk gezin, is overzicht en rust essentieel.
Less is more!

Een kast met toegankelijke vriendelijk geprijsde schuifdeuren

Een moderne schuifdeurkast van Lundia is strak vormgegeven en past volledig bij een hedendaagse uitstraling. Onze moderne schuifdeurkasten hebben een uniek eigentijds karakter en zijn op een fantastische manier vormgegeven. Onze ontwerpers hebben een mix van stijlen en trends op een geraffineerde manier weten te combineren, waarbij gebruik is gemaakt van de spanning in de contrasten van de gebruikte materialen. Dit design zorgt ervoor dat deze schuifdeurkast uitstekend past in een moderne woninginrichting.

Niet alleen de buitenkant maar ook het interieur van de kast kunt u zelf naar smaak inrichten. U heeft volledig de vrije hand in de kleurkeuze en de indeling. U kunt zelf bepalen waar en hoeveel lades, planken en andere accessoires u in uw moderne schuifdeurkast wilt aantreffen. Tot aan de handgrepen aan toe kunt u uw kast volledig in eigen stijl inrichten. Lundia zorgt voor een moderne schuifdeurkast met een uniek design en een inrichting die volledig op uw wensen is afgestemd.

15 jaar garantie Lundia

Pin It on Pinterest