Cross by Noteborn

Een walk-in closet is een droom van velen.
Het Cross interieur is gebaseerd op een systeem van verticale profielen, waaraan op elke willekeurige plaats legplanken of garderobestangen kunnen worden bevestigd. Er bestaan geen beperkingen meer. U kunt het Cross kledingkast interieur in iedere situatie toepassen. Van wand tot wand of tussen vloer en plafond. Zelfs onder schuine plafonds biedt het Cross diverse oplossingen.

Cross, traditie in maatwerk.

Cross Interieur, verticaal kastinterieur en profielen voor de maatwerk inloopkast.
Cross, traditie in Maatwerk.
Maak uw keuze uit diverse op maat gemaakte verticale profielen en interieurs voor uw inloopkast op maat.
Leverbaar in diverse kleuren en houtdecoren.

Cross kan met diverse interieurelementen worden gecombineerd, zoals vrijstaande eilanden, accessoires en schoenenrekken.

Wij ontwerpen met cross uw inloopkast op maat, ook voor schuine wanden, hoekjes of bijvoorbeeld aflopende daken.

 

Kleuren en decoren

 

Stijlvol opbergen

Klik hier voor meer Cross informatie

Ontwerp uw eigen Cross inloopkast op maat

Het Cross systeem kent vele toepassingen. Niet alleen als inloopkast interieur maar ook als handige opbergplek in bijvoorbeeld uw badkamer.

Thuisadvies

Of het nu gaat om een tv meubel voor in de woonkamer, een inloopkast of thuiskantoor. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend graag bij u thuis, met kleurstalen en meetstok om uw kastwensen te bespreken wanneer het u uitkomt. Ook in de avonduren.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.
Uw wens is onze insparatie.

Impressie Cross kledingkast interieurs

Pin It on Pinterest