Privacybeleid

Kastenwinkel Enschede bv, gevestigd aan de Nijverheidsstraat 50, 7575 BK Oldenzaal, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Kastenwinkel Enschede bv
Handelend onder de namen:
KWE en of Lundia Oldenzaal
Nijverheidsstraat 50
7575 BK Oldenzaal
T 0541-200268
www.uwkastopmaat.nl
KvK-nr: 57805385
BTW-nr: NL8527.43.580.B02

C.J. van Woudenberg is de functionaris gegevensbescherming van Kastenwinkel Enschede B.V.
te bereiken via info@uwkastopmaat.nl

Verwerking persoonsgegevens

Kastenwinkel Enschede bv verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een offerte aan te vragen of het contactformulier in te vullen, in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website www.uwkastopmaat.nl en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@uwkastopmaat.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Kastenwinkel Enschede bv  verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Kastenwinkel Enschede bv verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals
    gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Kastenwinkel Enschede bv neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Kastenwinkel Enschede bv ) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Kastenwinkel Enschede bv bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Of om te voldoen aan een wettige verplichting.

Delen van persoonsgegevens met derden

Kastenwinkel Enschede bv verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Kastenwinkel Enschede bv blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij ( gaan ) gebruiken

Kastenwinkel Enschede bv maakt nog geen gebruik van Google Analytics Cookies.
Wij maken nog geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Zodra gebruik wordt gemaakt van Google Analytics zullen onderstaande maatregelen worden getroffen :

Om uw privacy te waarborgen zullen wij de volgende maatregelen treffen:

  • het laatste octet van het IP-adres zal worden gemaskeerd
  • alle vormen van gegevens delen met Google worden uitgezet
  • wij maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Kastenwinkel Enschede bv en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@uwkastopmaat.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.
Wij reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Kastenwinkel Enschede bv wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Kastenwinkel Enschede bv neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@uwkastopmaat.nl

Werkwijze

U heeft wellicht uw nieuwe meubel al geheel voor ogen. U weet wat u erin wilt opbergen en hoe u uw kast wilt hebben ingedeeld.
Of u heeft elders of op deze website uw droommeubel gezien, maar net niet in uw kleur en gewenste maatvoeringen.

Vraag hieronder dan direct offerte aan.
Upload uw schets of foto en vertel ons uw wensen.
Wij leveren uw kast in alle RAL, Sikkens of NCS -kleuren.
Binnen 48 uur ontvangt u geheel vrijblijvend een 3D kastontwerp met offerte.

Advies thuis

U heeft een lastige of bijzondere opbergvraag. U wilt graag dat wij met u meedenken. Wij adviseren ook bij u thuis. U kunt dan precies aangeven waar en hoe u de kast in gedachten heeft. Wij denken met u mee en adviseren over de mogelijkheden voor uw kast op maat.
Van schuifdeurkast tot walk in -closet van zwevend dressoir tot boekenkast.
Wij nemen de maten en u ontvangt een 3D kastontwerp met offerte.

Inmeetservice

Het inmeten van de exacte maten voor uw kast op maat kan soms lastig zijn. In de meeste situaties zijn de wanden en vloeren niet geheel waterpas of haaks.
Om er zeker van te zijn dat uw op maat gemaakte kast ook gaat passen, bieden wij u de mogelijkheid om uw kast kosteloos te laten inmeten.
Vrijblijvend komen wij bij u met kleurstalen en meetstok. Na het inmeten ontvangt u een offerte op maat, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. De gemeten maten gebruiken wij om u gericht offerte te kunnen doen en ervoor te zorgen dat uw kast altijd past
Overdag geen tijd! Ook in de avonduren komen wij graag bij u thuis.
Bel voor een afspraak. 06-20126276 of vraag hieronder thuisadvies aan.

Bel mij ik wil graag advies thuis

Ontwerpstudio

Eerst inspiratie opdoen? De materialen bekijken en voelen. Natuurlijk kunt u ook onze ontwerpstudio in Oldenzaal bezoeken Wij maken dan direct samen met u een 3D ontwerp. Het maken van een afspraak is niet verplicht, wel raadzaam.
Onze studio is direct bereikbaar vanaf A1 afslag 33.
Gratis parkeren voor de deur.

Levertijd

Bij akkoord van de offerte gaan wij uw meubel in productie geven.
Gemiddeld ligt de tijd voor productie tussen de 4 en 6 weken.
Zodra uw meubel gereed is nemen wij contact met u op voor het maken van de bezorg- of montageafspraak.

Montageservice

Wij bezorgen en monteren onze kasten door heel Nederland. U kunt ervoor kiezen uw meubel zelf te monteren, maar ook kunt u gebruik maken van onze montageservice. De montagekosten staan optioneel op uw offerte.

Leveringsvoorwaarden CBW

Wij zijn een CBW erkend bedrijf en werken volgens de CBW leveringsvoorwaarden.

Veilig aanbetalen

Bij opdracht hanteren wij een aanbetaling. U ontvangt vooraf een aanbetalingsfactuur. De eindfactuur kunt u middels PIN voldoen bij levering.
U kunt veilig aanbetalen.
Wij zijn CBW-erkend.

Persoonlijke aandacht

Van ontwerp tot realisatie.

Pin It on Pinterest