Projectinrichting

Onze afdeling projectinrichting is gericht op maatwerk meubelen voor zakelijk en particulier gebruik.  Onze visie is, dat een goede productieve maar ook leefbare werkomgeving uitsluitend kan ontstaan door een maatwerkoplossing en het gebruiken van passende materialen.  De uiteindelijke inrichting moet dienend zijn voor de gebruikers en uw visie onderstrepen. uwkastopmaat.nl werkt altijd naar een oplossing toe die zowel praktisch als fraai is,  met opbergen als specialiteit. Omdat wij als kastenspecialist niet werken met standaard producten hebben wij voor elk project altijd een oplossing voor iedere vraag.  Doordat wij gebruik maken van zeer geavanceerde teken- en productie software kunnen wij snel en kostenbesparend werken.
Maatwerk is immers standaard.

Of het nu om het inrichten van uw, kantoor, bibliotheek, woning, recreatie- onderwijs- of zorgomgeving gaat,  wij verzorgen het ontwerp, de planning en interieurbouw van boekenkast tot bibliotheek, van project stoel tot lounche room, van magazijnstelling tot directiekamer.
Wij laten uw project leven!

Woninginrichting interieurbouw

Van walk-in closet tot schuifdeurkast, van tv meubel tot cinewall, van boekenkast tot huisbibliotheek.
Of het nou om uw slaapkamer met kleding inloopkast gaat of de garderobe in uw wasruimte, wij denken
graag met u mee naar een passende maar vooral functionele oplossing. Uw wens is onze inspiratie.

Utiliteitsbouw

Ontvangstruimten, directiekamers, kantoorruimten, vergaderzalen en thuiswerkplekken. Ruimten die representatief moeten zijn.
Ruimten waar u en uw relaties zich prettig voelen en waar effectief gewerkt kan worden.
KWE bv heeft een schat aan ervaring met betrekking tot projectinrichting van bovengenoemde ruimten.

Bibliotheken en Cultuurhuizen

De bibliotheken zijn veranderd in gezellige ontmoetingsplekken. Internet, een restaurant / café, concentratieplekken, vergadertafels, alles maakt interactie met anderen mogelijk.
Een multifunctionele plek voor heel veel mensen. Wij beschikken over de juiste tools om een bibliotheek op de juiste manier in te richten.
Leestafels, zitmeubels, bibliotheekkasten, zomaar een paar elementen van ons assortiment.

Magazijnen en archieven

De logistiek van een bedrijf staat of valt met een geordend magazijn. Wij zorgen voor orde in de (eventuele) chaos. Door middel van de houten stellingen van Lundia, wordt een magazijn effectief ingezet.

 

Bed and breakfast, hotels, vakantiehuisjes

Vakantiewoningen en hotels zijn er om te ontspannen en er vervolgens weer hard tegen aan te kunnen. Hoe belangrijk daarbij het meubilair is, hoeven we niemand te vragen. Het zorgt dus mede voor een prettig en ontspannend verblijf. Naast deze criteria zijn met name binnen de zorginstellingen, zoals; bejaardenoorden en tehuizen, ook veiligheid en kwaliteit van leefruimten erg belangrijk.

 

Scholen en dagverblijven

Binnen de zorgsector  en het onderwijs is de keuze van de juiste materialen ontzettend belangrijk. Het is zaak om de speel- en leerruimtes op een zodanige manier vorm te geven, dat deze aan de hoge eisen die de ontwikkeling van kinderen hieraan stelt, voldoet. Wanneer het om de veiligheid en de gezonde ontwikkeling van uw kinderen gaat, dan zijn wij uw partner voor inrichting en uitrusting.

 

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

ZZP en MKB

Zelf in 3D uw kantoorkast samenstellen
en direct online bestellen?

Vraag hier uw zakelijk account aan.

Full service

Wij zijn u graag van dienst van ontwerp tot montage.
Vertel ons uw wensen en ontvang een vrijblijvende totaal offerte incl. montage.
Daarna maken wij graag een afspraak om de details verder met u door te nemen.

Van modulaire boekenkast tot thuisbibliotheek

Van een enkele boekenkast of boekenrek tot een complete thuisbibliotheek:
met onze maatwerk boekenkasten stelt u de bibliotheek samen die perfect past bij uw wensen.

Pin It on Pinterest