Raffito Montagehulp

Raffito kastendesigner

 

 

 

 

Raffito kasten worden geheel voor u op maat gemaakt. 

Raffito Loft deuren

Raffito Loftdeuren

 

 

 

Raffito moderne stijldeuren

Raffito Moderne stijldeuren

 

 

 

Raffito klassieke stijldeuren

Raffito Klassieke stijldeuren

Raffito klassieke stijldeuren premium

Raffito Klassieke stijldeuren premium

Raffito barn stijldeuren

Raffito Barndeuren

 

 

Raffito omlijste deuren

Raffito Omlijste deuren

 

 

 

Raffito draaideurkasten

Raffito Draaideurkasten

 

 

Raffito inloopkasten

Raffito Inloopkasten

Raffito meer dan alleen kledingkasten.

Wilt u uw woning stijlvol inrichten? Dan moet u ook zeker naar de maatwerk kasten van Raffito kijken. Raffito heeft de mooiste maatwerk kasten met een eigen gezicht en een eigen karakter. Deze kasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor een juiste sfeer in een mooie setting.

Raffito kasten stralen klasse en vakmanschap uit. De kasten zijn zeer stijlvol vormgegeven, waarin een vleugje Italiaans design is waar te nemen. Het ontwerp is tot in detail verzorgd. Raffito heeft op geraffineerde wijze een mix van stijlen en trends samen weten te brengen in het kastontwerp. De spanning in contrasten van de materialen geven de kasten een mooi eigentijds karakter. Het resultaat is een mooie stijlvolle maatwerk kast met een fantastische uitstraling die volledig passend is bij de huidige trends en designs.

Raffito ladekasten

Ontwerp hier uw Raffito meubel op maat

 

 

Raffito tv meubel op poten

Raffito Tv meubel op poten

 

 

Raffito dressoir

Raffito Dressoir

 

 

 

Raffito ladenkast

Raffito Ladenkast

 

 

Raffito nachtkastje

Raffito Nachtkastje

Raffito wandkast op maat

Een wandkast moet natuurlijk volledig passen bij uw woonstijl. Voor zo’n eyecatcher wilt u natuurlijk geen enkele concessie doen en dat hoeft ook niet.  Wij vervaardigen wandkasten in iedere gewenste stijl. De kast zal dan ook tot in perfectie passen in uw woninginrichting.

U koopt uw wandkast met de doelstelling om er jarenlang plezier van te hebben. Hier sluit de uitstekende kwaliteit van de Raffito kasten perfect bij aan. Raffito wandkasten worden vervaardigd van hoogwaardige materialen. Alleen het beste materiaal is goed genoeg. Door de hoge standaarden op dit vlak staat Raffito dan ook volledig achter de duurzame kwaliteit van deze kasten en kan u een garantie van maar liefst 20 jaar worden geboden.

Kleur en decor mogelijkheden

Pin It on Pinterest