Cross

cross inloopkast interieurCross Interieur, verticaal kastinterieur en profielen voor de maatwerk inloopkast.
Cross, traditie in Maatwerk.
Maak uw keuze uit diverse op maat gemaakte verticale profielen en interieurs voor uw inloopkast op maat.
Leverbaar in diverse kleuren en houtdecoren.

Cross kan met diverse interieurelementen worden gecombineerd, zoals vrijstaande eilanden, accessoires en schoenenrekken.

 

 

Onze merken Dall Agnese

DALL AGNESEOnze merken Dall Agnese

100% made in Italy.
Dall’Agnese heeft een belangrijke geschiedenis in de meubelsector: sinds 1948 speelde de fabriek een actieve rol op de markt door nieuwe hoogwaardige producten in te voeren in lijn met de trends van de tijd.
Het hoofddoel van Dall’Agnese’s is om de kwaliteit en expertise te waarborgen en ervoor te zorgen dat de klant kan kiezen uit een breed en volledig assortiment wandmeubelen. Met Dall Agnese realiseren wij Italiaanse design kasten voor alle toepassingen in uw huis. Met de programma’s Speed, Slim en Emotion zijn kastenwanden, dressoirs, ladenkasten en kledingkasten te realiseren in houtfineer en diverse RAL kleuren. In mat en hoogglans.

ELFA

Everything can be organizedOnze merken Elfa

Elfa is al 60 jaar de pionier en leider van de markt in de categorie opbergen. We zijn er trots op, u innovatieve en in Scandinavië ontworpen oplossingen te kunnen aanbieden, die u helpen ruimte voor alles te creëren – slim, intelligent en mooi tegelijk!

Creëer uw eigen opberg- of inloopkast met uittrekbare draadmanden, hangroeden, dassenrek, schoenenrek.

Dit innovatieve opbergsysteem is zowel leverbaar in een classic als in een luxe decor uitvoering. Wit of zilverkleurig.

Classic – slimme opbergruimte met stijl.
Wand bevestigde en vrijstaande producten zijn de basis voor dit slimme programma voor opbergruimte, waarmee u uw eigen interieur kunt bouwen.

Décor – voor een adem van luxe.
Décor is het exclusieve programma, gemaakt van echt hout, in combinatie met metaal. Beschikbaar in drie uitvoeringen: berken, berken met walnoot beits en wit. U creëert thuis een verfijnde ambiance door deze mooie combinatie van hout en metaal.

Wandbevestigd, waarvoor er minimaal geboord wordt. Deze kunt u aanpassen en uitbreiden helemaal naar uw zin en stemming.

Vrijstaand. Het standaard draadmandsysteem vormt de basis voor een compleet ingerichte opbergoplossing. Geen enkel gat hoeft geboord te worden! Het Freestanding-systeem is de grootste bespaarder van opbergruimte. Het kan overal staan en heeft alle elfa-voordelen.

Onze merken Lundia Nuvola

NUVOLA KASTENOPMAATOnze merken Lundia Nuvola

Met Nuvola-kasten op maat creëren wij de kast die geheel aansluit bij al uw wensen. Tot in detail. Mooi, maar vooral slim ingedeeld en ruim genoeg om alles erin kwijt te kunnen. U ziet uw boekenkast, opbergkast, dressoir of tv kast al helemaal voor u. De indeling, breedte,hoogte en diepte, u mag het zeggen. 100% maatwerk dus.

U wilt open elementen erin, of vakken met een klep, of een deur, één of meer laden? Het kan allemaal. Materiaal keuze te over. Lak, hoogglans lak, fineer, melamine & glas. En dat in een altijd passende kleur. En met de vele accessoires van boekentrap tot tv- element maakt u uw kast nog persoonlijker.
Afhankelijk van uw materiaal keuze is de gemiddelde levertijd 4 tot 7 weken.

Meer Lundia Original

LUNDIA ORIGINAL

Onze merken Lundia Original

bekijk hier de Lundia prijslijst 2018

Een massief houten kastsysteem dat oneindig uit te breiden is. Op de eerste plaats is Original de ideale boekenkast; ” modulair en flexibel”. Daarnaast kan met Lundia Original elk meubel gerealiseerd worden. Van boekenkast tot bibliotheek. Van dressoir tot walk in closet. Lundia Original staat vooral voor duurzaamheid.

Het Lundia Original systeem is ruim 60 jaar geleden uitgevonden door de Zweed Harald Lundqvist. In de prijslijst treft u een compleet overzicht aan van alle leverbare elementen uit het Lundia Original assortiment. Zo kunt u zelf uw kast of meubel samenstellen.
Elk meubel begint met twee zijstukken en een aantal schappen. De schappen zijn in hoogte verstelbaar. Voor de stabiliteit heeft u aan de achterkant een achterwand of een diagonaal nodig. Daarna kunt u naar eigen keuze deuren, laden of andere accessoires aan uw kast toevoegen.

DUURZAAM FSC GEPRODUCEERD

Lundia-Original wordt volledig volgens de FSC normen geproduceerd. Al het hout voor de Lundia-kasten is afkomstig uit Europese productiebossen die op een duurzame manier worden beheerd en herbeplant. Het naaldhout staat minimaal 30 tot 45 jaar ‘op stam’ voordat de bomen worden gekapt en ze in ruwe planken bij de fabriek worden aangeleverd. De productie van Lundia Original wordt continu verbeterd om milieubelasting zo veel mogelijk te voorkomen.
Door de ISO 14001 certificering is duidelijk in kaart welke effecten de productie van Original kan hebben op het milieu. Naast ISO 14001 is de productie ook OHSAS 18001 gecertificeerd. Dit certificaat wordt verstrekt als alle veiligheidsrisico’s in kaart zijn gebracht en de werkomgeving voor de medewerkers aan alle (ARBO) eisen voldoet.

Onze merken Moduloo

ModulooOnze merken Moduloo

Houdt u van basic, of topdesign?
Modulookasten zijn multifunctioneel en goed te gebruiken als boekenkast, speelgoedkast,
tv meubel en of kledingkast.

Moduloo denkt groen.
Ook Moduloo is betrokken bij het milieu. Ze zijn voortdurend bezig de producten te maken op de meest eco-vriendelijke wijze, met de gedachte dat moduloo kasten een leven lang meegaan.
De hotleverancier van Moduloo is FSC-gecertificeerd en verwerkt hout welke afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Een Modulookast is 100% recyclebaar.

Onze merken ABC Reoler Quadrant

QUADRANT ABC REOLERQuadrant by ABC Reoler

Quadrant is een modulair kastsysteem van het Deense merk ABC-Reoler. Quadrant wordt samengesteld middels MDF-panelen, slechts 12mm dik. Naast zuiverwit, roomwit, lichtgrijs, antraciet of zwart ook leverbaar in alle RAL-kleuren. Quadrant kasten kunnen worden uitgevoerd met een plint-, wielen of stelvoetjes.

Quadrant heeft een gepatenteerde aluminium verbinding daardoor is Quadrant een uniek systeem. Door dit profiel is het mogelijk met zeer dunne MDF panelen een sterke systeemkast te maken, geheel naar uw eigen ontwerp en idee. Tevens is Quadrant een flexibel kastsysteem. Na het opbouwen kunt u uw kast weer geheel anders indelen, of het ontwerp van de hele kast veranderen.
De dunne afgeronde panelen in combinatie met de aluminium designdetails geven de kast een minimalistische uitstraling.
Quadrant is geschikt om aan de wand te hangen maar kan ook op een plint, wielen of pootjes geleverd worden.
Uiteraard zijn deze verstelbaar zodat de kast altijd mooi recht staat.
De kast kan in 23, 33 of 42 cm diepte worden gemaakt. Ook kunt u de drie dieptes in één kast combineren.
De draagkracht per schap is maar liefst 25 kg.

Klik hier voor inspiratie voorbeelden Quadrant by ABC-Reoler kasten…………..

 

Raffito schuifdeurkasten

Raffito kleding kastinterieur

Raffito kasten op maat staat voor klasse en vakmanschap. Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter. Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat het uw ruimte optimaal benut.
Al uw kleding en accessoires overzichtelijk bij elkaar. Laat uw humeur niet verpesten door rommel. Inloopkasten van Raffito bieden u een eindeloze reeks indelingen, kleuren, materialen en accessoires. Een Raffito inloopkast biedt u de ruimte om al uw favoriete kledingstukken in stijl te organiseren.

Raffito draaideurkasten zijn een mooi alternatief voor schuifdeuren. Dit is de ideale kast met twist draaideuren welke in vrijwel elke gewenste breedte en hoogte voor u te maken is en in elke woonruimte inzetbaar is.

Onze merken Slide-art

SLIDE ARTOnze merken Slide Art

SlideArt is een hippe en trendy meubellijn waarbij je de meubelen eenvoudig in elkaar schuift.

Deze stoelen en tafels van Slide-art zijn gemaakt van noord Europees vurenhouten multiplex (underlayment).
Het materiaal is opgebouwd uit zeven lagen die watervast zijn verlijmd.
Onder bepaalde voorwaarden kunnen deze meubelen buiten worden gebruikt.

Naast “Schuifkunst Natural” voert Slide Art ook de “Color” en de “Fine” lijn.

Pin It on Pinterest