Kiezen voor een kastsysteem of uw kast op maat op laten maken?

Wij denken met u mee over opbergideeën, voor iedere levensfase. Dit maakt ons tot een eigentijdse onderneming die niet louter losstaande kasten verkoopt, maar oplossingen creëert. Van tv-meubel tot boekenkast op maat. Van kledingkast op maat tot walk-in closet. Wij nemen al uw zorg uit handen. Van ontwerp tot montage.

Naast honderd procent maatwerkkasten voeren wij ook modulaire kastsystemen van de merken :
Lundia Original, Nuvola by Lundia , Raffito, Torro by FIF, Cross by Noteborn, Elfa, Quadrant by ABC-Reoler. 
De mogelijkheden voor uw kast op maat zijn daardoor eindeloos.

Quadrant by ABC Reoler;

 

ABC Reoler Quadrant is een modulair, zeer elegant en tijdloos kastensysteem. Quadrant is samengesteld met gepatenteerde aluminium verbindingen die het systeem uniek maken. Deze profielen geven bijv. uw boekenkast een elegante look. Dit verbindingssysteem zorgt er tevens voor dat u het systeem eenvoudige kunt monteren, uitbreiden en herbouwen. ABC Reoler levert het Quadrant systeem in drie dieptes, welke eenvoudig met elkaar kunnen worden gecombineerd. Het eenvoudige, stijlvolle design en de minimalistische expressie van Quadrant maken dit systeem geschikt voor alle kamers van het huis.

NU TIJDELIJK 10% KORTING OP UW ABC KAST.

Toro – FIF Möbel

Het modulaire kastsysteem Toro van Fif-möbel is bijzonder flexibel en zeer geschikt om zelf uw meubel samen te stellen.
Wilt u een boekenkast, tv-meubel, tv-wandmeubel met schuifdeur of een wandmeubel met een werkplek, dan is dat ook mogelijk.
Toro is een modern modulair kastsysteem. Met dit doordachte flexibele kastsysteem kunt u al uw wensen voor uw kast op maat vervullen.
Met leuke accessoires zoals deuren, laden, glasschappen en verlichting stelt u uw eigen unieke meubel samen.

De wereld van Elfa

Niets is zo belangrijk voor de feel-good-factor als een geordend thuis.
Want als alles keurig zijn plekje heeft, kunnen u en uw dierbaren zich op de mooie dingen van het leven concentreren.
Uw inloopkast moet passen bij uw levensstijl……..en dat tot in de kleinste detail.
Met een design, dat vanaf de basis rekening houdt met uw behoeften, is uw inloopkast meer dan alleen een inloopkast.
Hij weerspiegelt uw persoonlijkheid.

Everything can be organized

Elfa is al 60 jaar de pionier en leider van de markt in de categorie opbergen. Zij zijn er trots op, u innovatieve en in Scandinavië ontworpen oplossingen te kunnen aanbieden, die u helpen ruimte voor alles te creëren, -slim, intelligent en mooi tegelijk! Ruimte die uw wereld vergroot en uw opberg problemen vermindert. Ruimte die u in uw leven vrije ruimte geeft!

Lundia Original kasten van nu.

Lundia Original. Het geavanceerde boeken kastsysteem dat al meer dan 60 jaar bestaat.
Duurzaam, flexibel, hoogwaardige kwaliteit en functioneel.

Bent u al bekend met Lundia Original of heeft u zelfs al Lundia boekenkasten
en bent u op zoek naar aanvullende onderdelen;
bekijk de mogelijkheden in onze prijslijst en vraag direct offerte aan.

Met Lundia Original kiest u voor DE boekenkast, ….

..want er is maar één echte boekenkast.

Op de eerste plaats is Lundia Original de ideale boekenkast.
Daarnaast is een Lundia Original boekenkast modulair en flexibel. Schappen zijn vrij plaatsbaar en het systeem kan links, rechts, in de diepte en in de hoogte uitgebouwd worden, zonder storende dubbele staanders. Zeer hoog draagvermogen door in gefreesde metalen strip. Hierdoor ook geen doorhangende schappen zoals we elders wel eens zien.

Lundia stellingen voor de zaak

Archiefkasten voor uw kantoor of schappen nodig voor uw webshopmagazijn?
Wij bieden u advies én een offerte op maat. Informeer hier naar de mogelijkheden.
Ook de prijs zal u verbazen.

 

Raffito de mooiste kasten op maat

Gaderobekasten en of linnenkasten met schuifdeuren worden vaak aangeduid als schuifdeurkast. Een kast met schuifdeuren kent meer toepassingen.
Omdat de schuifdeuren vaak los staan van het interieur zijn schuifdeurkasten ook toepasbaar als voorraadkast en ordnerkast maar ook als afscheiding van uw walk-in closet.
Achter elke schuifdeur bepaald uzelf uw functionele kastinterieur.
Alleen schappen voor uw kantoorkast en bijvoorbeeld laden, hangroedes en schoenenschappen voor uw schuifdeurkledingkast.

 

Thuisadvies

Of het nu gaat om een tv meubel voor in de woonkamer, een inloopkast of thuiskantoor. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend graag bij u thuis, met kleurstalen en meetstok om uw kastwensen te bespreken wanneer het u uitkomt. Ook in de avonduren.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Projectinrichting

Onze afdeling projectinrichting is gericht op maatwerk meubelen voor zakelijk en particulier gebruik.  Onze visie is, dat een goede productieve maar ook leefbare werkomgeving uitsluitend kan ontstaan door een maatwerkoplossing en het gebruiken van passende materialen.  De uiteindelijke inrichting moet dienend zijn voor de gebruikers en uw visie onderstrepen. uwkastopmaat.nl werkt altijd naar een oplossing toe die zowel praktisch als fraai is,  met opbergen als specialiteit. Omdat wij als kastenspecialist niet werken met standaard producten hebben wij voor elk project altijd een oplossing voor iedere vraag.  Doordat wij gebruik maken van zeer geavanceerde teken- en productie software kunnen wij snel en kostenbesparend werken.
Maatwerk is immers standaard.

Of het nu om het inrichten van uw, kantoor, bibliotheek, woning, recreatie- onderwijs- of zorgomgeving gaat,  wij verzorgen het ontwerp, de planning en interieurbouw van boekenkast tot bibliotheek, van project stoel tot lounche room, van magazijnstelling tot directiekamer.
Wij laten uw project leven!

Pin It on Pinterest