Thuiswerken op maat

Een functionele thuiswerkplek kan overal gerealiseerd worden. Ongestoord in uw eigen thuiskantoor, op zolder of toch liever in de woonkamer zodat u ook bij uw kinderen een oogje in het zeil kunt houden. Een vrijstaande werkplek of een complete kastenwand met geïntegreerd bureau. De beschikbare ruimte kan geheel naar wens worden ingericht.
Uw wens is onze inspiratie voor een thuiswerkplek op maat.
tv kast op maat

Uw werkplek modulair samenstellen

Toro wandkasten van FIF worden modulaire samengesteld met zijwanden en schappen in diverse hoogte en breedte maten.
Alle zijden en schappen hebben een dikte van 34 mm en zijn altijd 33 cm diep.
Elke zij- en tussenwand kan worden voorzien van stelvoetjes. De schappen kunnen d.m.v. de rijboring per 32 mm worden ingesteld. Deze gaatjes zijn slechts 3mm.

FIF meubelen zijn leverbaar in diverse kleuren en houtdecoren

Inspiratie voor uw thuiswerkplek op maat

tv kast op maat

Wandmeubel met buroblad

Uw werkplek op maat of een modulair kastensysteem met innovatieve en compacte (opberg)oplossingen om de ideale werkplek te realiseren. Met maatwerk kan de ruimte volledig worden benut. Onder een raam door, boven de deur langs of in een hoekopstelling.

Met het toepassen van laden, kleppen of draaideuren blijft de ruimte opgeruimd en netjes. ook zorgen we ervoor dat draden en snoeren netjes weggewerkt worden. Vertel ons uw wensen. Wij maken uw kast op maat dat voldoet aan uw specifieke eisen. 

Thuisadvies aanvragen

Of het nu gaat om een tv meubel voor in de woonkamer, een inloopkast of thuiskantoor. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend graag bij u thuis, met kleurstalen en meetstok om uw kastwensen te bespreken wanneer het u uitkomt. Ook in de avonduren.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom.
Wij zijn u graag van dienst.

tv kast op maat

Thuiswerkplek op maat

Met maatwerk kan de ruimte volledig worden benut. Onder een raam door, boven de deur langs of in een hoekopstelling.
Met het toepassen van laden, kleppen of draaideuren blijft de ruimte opgeruimd en netjes. ook zorgen we ervoor dat draden en snoeren netjes weggewerkt worden.
Vertel ons uw wensen. Wij maken uw kast op maat dat voldoet aan uw specifieke eisen.

Bij klanten thuis

 

Pin It on Pinterest