Boekenkast op maat

U weet al ongeveer hoe uw nieuwe boekenkast op maat eruit zou moeten zien. Vol met boeken, maar ook een open vak voor uw verzameling en element met deuren of laden. Mooi ingedeeld en ruim genoeg om alles erin kwijt te kunnen. Een boekenkast die bij uw interieur past en geheel aansluit bij al uw wensen. Uw Kast Op Maat biedt diverse boekenkasten. Uw boekenkast kunnen wij volledig op maat maken. Tevens kan uw boekenkast op maat worden samengesteld middels diverse modulaire produktlijnen.
Leverbaar in alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (mat of hoogglans) ook diverse houtdecoren.

boekenkast op maat

Samen uw boekenkast ontwerpen?

Een boekenkast creëren die geheel voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Een boekenkast op maat laten maken is dan de oplossing.

Misschien heeft u uw boekenkast al geheel voor ogen maar heeft deze nog niet gevonden. Bij Uwkastopmaat is veel mogelijk en ook de prijs zal u verbazen. Maatwerk is immers standaard. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang een 3D ontwerp van uw boekenkast op maat.

Inspiratie voor uw boekenkast op maat

boekenkast op maat

Boekenkast met trap

Uw boekenkast, wandvullend van muur tot muur van vloer tot plafond. Vol met uw kostbare boeken.
Wij maken van uw boekencollectie een ware bibliotheek. Voor elke ruimte een boekenkast op maat.
Onder het schuine dak, door de hoek of over een deur. Zelfs een boekenkasttrap behoord tot de mogelijkheden.

Advies aanvragen

Of het nu gaat om een tv meubel voor in de woonkamer, een inloopkast of thuiskantoor. Onze adviseur komt graag bij u thuis, met kleurstalen en meetstok om uw kastwensen te bespreken.
Vooraf aan ons bezoek maken wij graag eerst globaal een eerste offerte voor u.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom.
Wij zijn u graag van dienst.

Bij klanten thuis

Vraag hier uw offerte aan

Afmetingen van uw meubel

Wilt u uw boekenkast/wandmeubel ook voorzien van

Kleur mat/hoogglans

Onze offerteaanvragen en kastontwerpen zijn gratis en vrijblijvend. Er zijn vele varianten mogelijk in diverse prijsniveau's. Binnen welk prijsniveau mogen wij uw meubel ontwerpen?

zonder spatie of streepje

Indien dit formulier niet juist wordt verzonden, stuur dan uw aanvraag aan : info@uwkastopmaat.nl

Pin It on Pinterest