Dressoir op maat

Een dressoir moet naast mooi ook vooral een praktisch meubel zijn. Een handig opbergmeubel met alle functionaliteiten die u eraan stelt. Zoekt u een wit dressoir met alleen laden of toch gecombineerd met een aantal deuren en of kleppen. Of juist een eiken dressoir met open vakken. Naast de maatvoering en de kleur bepaalt u zelf de indeling van uw dressoir op maat.

dressoir op maat

Samen uw dressoir ontwerpen?

Een dressoir creëren dat geheel voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Een dressoir op maat laten maken is dan de oplossing.

Misschien heeft u uw dressoir al geheel voor ogen maar heeft deze nog niet gevonden. Bij Uwkastopmaat is veel mogelijk en ook de prijs zal u verbazen. Maatwerk is immers standaard. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang een 3D ontwerp van uw kast op maat.

Inspiratie voor uw dressoir op maat

dressoir op maat

Staand of zwevend dressoir

Uw dressoir is de blikvanger voor elke ruimte. Subtiel geplaatst op een elegant pootje of juist een robuust stalen frame.
Om de ruimtelijkheid van uw woonkamer te behouden worden dressoirs regelmatig zo’n 15cm a 20 cm boven de vloer opgehangen.
Zo’n zwevend dressoir geeft tevens als voordeel dat uw robotstofzuiger overal netjes bij kan komen. Bent u iemand die het plezierig vindt de ruimte regelmatig te herdindelen , dan is het wellicht handiger om een staand dressoir te keizen.

Thuisadvies aanvragen

Of het nu gaat om een tv meubel voor in de woonkamer, een inloopkast of thuiskantoor. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend graag bij u thuis, met kleurstalen en meetstok om uw kastwensen te bespreken wanneer het u uitkomt. Ook in de avonduren.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom.
Wij zijn u graag van dienst.

Bij klanten thuis

Pin It on Pinterest