Inloopkast op maat

Al uw kleding netjes en overzichtelijk in uw eigen inloopkast. U de linker zijde en uw partner de rechter? Of misschien wel helemaal voor u alleen. Een walk-in closet met alle mogelijke manieren van opbergen. Ondergoed- en sokkenlades, uw pakken aan een hangroede met LED-verlichting, of uw casualbroeken aan een uittrekbaar broekenrek. Wij maken uw kleding inloopkast helemaal op maat. En misschien is uw kledingruimte hoog genoeg om twee rijen kleding boven elkaar te hangen zodat u een kledinglift kunt toepassen. Vertel ons uw wensen en wij maken voor u een voorstel van uw droomkast op maat.

Leverbaar in diverse kleuren, hout- of linnendecor.

inloopkast op maat

Samen uw inloopkast ontwerpen?

Een inloop kledingkast creëren die geheel voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Een walk-in closet op maat laten maken is dan de oplossing.

Misschien heeft u uw inloopkast al geheel voor ogen maar heeft deze nog niet gevonden. Bij Uwkastopmaat is veel mogelijk en ook de prijs zal u verbazen. Maatwerk is immers standaard. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang een 3D ontwerp van uw kledingkast op maat.

Inspiratie voor uw inloopkast op maat

inloopkast op maat

Luxe LED-verlichting in uw Walk-in closet

Ook al eens discussie gevoerd over de kleur van uw kleding? Is het nou zwart of donker blauw?
Door het plaatsen van LED verlichting op de tussenwanden van uw kledingkast interieur is deze twijfel over de kleur niet meer nodig. Netjes geplaatst achter een aluminiumprofiel zodat al het licht op uw kleding schijnt en niet in uw ogen.

Stijlvol opbergen

Met het open karakter van het Cross systeem van Noteborn krijgt uw Walk-in Closet extra allure.

 

inloopkast op maat
inloopkast op maat

Flexibel opbergen

Met het flexibele MAB wandsysteem creëert u met toepassing van de wandpanelen een flexibel afgewerkt geheel.
Schappen , hangroedes, uittrekbare pantalonrekken kunnen eenvoudig op elke hoogte worden geplaatst.

 

Welke stijl u ook prefereert……

een uitnodigend en functioneel kastinterieur van Elfa raakt nooit uit de mode.

 

inloopkast op maat

De mooiste kasten op maat.

Raffito kasten staan voor klasse en vakmanschap. Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter. Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat het uw ruimte optimaal benut.
Kwalitietskasten met 20 jaar garantie.

 

 

inloopkast op maat

Thuisadvies aanvragen

Of het nu gaat om een tv meubel voor in de woonkamer, een inloopkast of thuiskantoor. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend graag bij u thuis, met kleurstalen en meetstok om uw kastwensen te bespreken wanneer het u uitkomt. Ook in de avonduren.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Bij klanten thuis

Pin It on Pinterest