Inloopkast op maat

Al uw kleding netjes en overzichtelijk in uw eigen inloopkast. U de linker zijde en uw partner de rechter? Of misschien wel helemaal voor u alleen. Een walk-in closet met alle mogelijke manieren van opbergen. Ondergoed- en sokkenlades, uw pakken aan een hangroede met LED-verlichting, of uw casualbroeken aan een uittrekbaar broekenrek. Wij maken uw kleding inloopkast helemaal op maat. En misschien is uw kledingruimte hoog genoeg om twee rijen kleding boven elkaar te hangen zodat u een kledinglift kunt toepassen. Vertel ons uw wensen en wij maken voor u een voorstel van uw droomkast op maat.

Accessoires

Om de kast volledig naar wens in te richten hebben we een veelzijdigheid aan opties. U kunt uw schappen naar hartenlust combineren met laden, garderobeliften, schoenenschappen, ed.

Overzichtelijk

De walk-in closet van uw dromen kan worden uitgevoerd in diverse kleuren en/of houtdecoren. Kies voor legplanken of hoge en lage hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten. Berg uw spullen op en creëer ruimte met functionele laden, een schoenenschap, uittrekbare vouwplanken, pantalonhouder en of kledinglift.

Thuisadvies aanvragen

Of het nu gaat om een garderobekast of een schuifdeurkast gaat, onze adviseur komt geheel vrijblijvend graag bij u thuis, met kleurstalen en meetapparatuur om uw kastwensen te bespreken wanneer het u uitkomt.
Ook in de avonduren.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw kledingkast verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom.
Wij zijn u graag van dienst.

Grepen

​Maak uw laden af met een passende greep. Voor elke stijl de juiste greep.

Luxe kastsystemen van ELFA

Functionele opbergaccessoires

Bij hier alle mogelijkheden van ELFA

Alle Elfa elementen

DE VOORDELEN VAN EEN KAST OP MAAT LATEN MAKEN

De mooiste inloopkast die helemaal op uw wensen wordt geproduceerd. Heeft u graag dat uw spullen op een strakke en georganiseerde manier kunnen worden opgeborgen? Dan is het maken van een inloopkast op maat een uitstekende oplossing. Een inloopkast biedt erg veel ruimte en kan precies zoals u wenst ingericht worden. U heeft volledig de vrije keuze over de invulling van zowel de uitstraling als het interieur van de inloopkast. Onze kasten kunnen in ieder vertrek van de woning geplaatst worden. Uw opbergproblemen zijn hiermee definitief verleden tijd.

Een inloopkast op maat is zeer onderscheidend ten opzichte van andere kledingkasten. De kleding inloopkasten hebben een volledig eigentijds karakter. Voor het ontwerp kan worden gekozen voor een mooie mix van stijlen en trends waarin zelfs een vleugje Italiaans design kan worden verwerkt. Dit geeft uw inloopkast een unieke uitstraling waarin vakmanschap en niveau duidelijk naar voren komen.

De kwaliteit van onze inloopkasten is uitmuntend te noemen. Voor de vervaardiging van de kasten worden hoogwaardige materialen gebruikt. Daarnaast wordt ieder onderdeel van de kast grondig geïnspecteerd voordat het wordt gebruikt. Met dit inzicht zult u niet verbaast zijn dat we met een gerust hart een garantie van 20 jaar kunnen aanbieden op oa. het Raffito assortiment.

UW INLOOPKAST VOLLEDIG OP MAAT GEMAAKT

Een inloopkast wordt precies voor u op maat gemaakt. Wij maken niet alleen de inloopkast in de gewenste maatvoering, maar ook de indeling kunt u volledig zelf bepalen. Hiervoor heeft u een eindeloos aantal mogelijkheden. U kunt zelf de hoeveelheid en de plaats van de schappen en hangroedes bepalen en maar ook zelf de keuze maken of u lades, schoenenschappen of een kledinglift in uw kast wenst terug te vinden. Een combinatie hiervan diverse kast accessoires is natuurlijk ook mogelijk.

INLOOPKAST ZELF SAMENSTELLEN

U heeft de volledige vrijheid om de inloopkast zelf samen te stellen. Dit kunt u in alle rust thuis doen, door gebruik te maken van onze handige kastendesigners van onze verschillende merken. Deze tools op websites van onze merken kunt u onbeperkt en zonder verplichtingen gebruiken. U zit dus nergens aan vast.

De kastendesigner leidt u door de veelzijdige mogelijkheden die u heeft bij het ontwerpen van uw inloopkast. Dit begint bij de opstelling van de kast. Dit is vanzelfsprekend voor een groot gedeelte afhankelijk van de beschikbare ruimte. Daarnaast heeft u keuze uit een gevarieerd kleurenpalet om de kast de gewenste kleur te geven. Het zeer gebruiksvriendelijke programma zal alle mogelijkheden met u doorlopen.

Tot slot kunt u de indeling volledig samenstellen met behulp van de kastendesigner. Hierbij kunt u ook gebruik maken van de diverse kledingkast accessoires. U heeft zelfs de keuze uit een grote diversiteit van ladegrepen.

LIEVER UW INLOOPKAST LATEN ONTWERPEN

Mocht u géén gebruik willen maken van deze online kastendesigners en de voorkeur geven aan persoonlijk advies, maak dan direct een afspraak voor advies bij u thuis of kom langs in onze ontwerpstudio.

Wij maken uw kast op maat.

Ontwerp zelf
uw inloopkast
op maat

Ga hier naar de diverse online kastenconfiguratoren.

Pin It on Pinterest