kledingkast op maat

Moderne garderobekasten van diverse topmerken. Kledingkasten in diverse afmetingen uitgevoerd in melamine of gelakt MDF. Mat of hoogglans en houtfineer. Garderobekasten met draai- of zweefdeuren waarbij u het interieur zelf samen stelt met laden, hangroedes, riem- en of stropdashouders, etc. Creëer zelf de dressing van uw dromen.

kledingkast op maat

Uw kledingkast samen ontwerpen?

Een dressing creëren die geheel voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Een kledingkast op maat laten maken is dan de oplossing.

Misschien heeft u uw kledingkast al geheel voor ogen maar heeft deze nog niet gevonden. Bij Uwkastopmaat is veel mogelijk en ook de prijs zal u verbazen. Maatwerk is immers standaard. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang een 3D ontwerp van uw garderobekast op maat.

Inspiratie voor uw kledingkast op maat

kledingkast op maat

Kledingkast met werkplek of kaptafel

Naast onze eigen draaideurkasten op maat voeren wij een collectie kledingkasten van toonaangevende merken.
Passend in een modern of klassiek interieur in iedere gewenste kleur of houtdecor. Het grote voordeel van een kledingkast op maat maken is dat wij kunnen inspelen op uw wensen voor elke ruimte. Hoe groot of klein de ruimte ook is. Zo kan in uw kledingkast ook een werkplek of ruimte voor uw Tv worden verwerkt.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Zelf ontwerpen

Ontwerp zelf uw eigen Raffito kast op maat en bestel online.
Uw Kleur
Uw Maat
Uw Kast op maat

Full service

Wij zijn u graag van dienst van ontwerp tot montage.
Vertel ons uw wensen en ontvang een vrijblijvende totaal offerte incl. montage.
Daarna maken wij graag een afspraak om de details verder met u door te nemen.

Bij klanten thuis

Pin It on Pinterest