Schuifdeurkast op maat

Gaderobekasten en of linnenkasten met schuifdeuren worden vaak aangeduid als schuifdeurkast. Een kast met schuifdeuren kent meer toepassingen. Omdat de schuifdeuren vaak los staan van het interieur zijn schuifdeurkasten ook toepasbaar als voorraadkast en ordnerkast maar ook als afscheiding van uw walk-in closet. Achter elke schuifdeur bepaald uzelf uw functionele kastinterieur. Alleen schappen voor uw kantoorkast en bijvoorbeeld laden, hangroedes en schoenenschappen voor uw schuifdeurkledingkast. Bij een vrijstaande dressing van onze italiaanse merken Dall’ Agnese en MAB, kunnen ook zwevende schuifdeuren worden toegepast.

schuifdeurkast op maat

Samen uw schuifdeurkast ontwerpen?

Een kledingkast met schuifdeuren creëren die geheel voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Een schuifdeurkast op maat laten maken is dan de oplossing.

Misschien heeft u uw kledingkast al geheel voor ogen maar heeft deze nog niet gevonden. Bij Uwkastopmaat is veel mogelijk en ook de prijs zal u verbazen. Maatwerk is immers standaard. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang een 3D ontwerp van uw schuifdeurkast op maat.

Inspiratie voor uw inbouw schuifdeurkast op maat

schuifdeurkast op maat

Vrijstaande kledingkast met zweefdeuren

Bij een vrijstaande dressing van onze italiaanse merk Dall’ Agnese of MAB, worden zwevende schuifdeuren toegepast.
De deuren schuiven licht en soepel over de perfect weggewerkte rails. U ziet alleen de schuifdeuren en verder niets.
Daarachter bevindt zich de inbouwkast of dressing van uw dromen.
Design kasten met deuren die geheel zonder profiel zijn uitgevoerd;
ze schuiven geruisloos open en dicht over de ingebouwde rails.

Thuisadvies aanvragen

Of het nu gaat om een tv meubel voor in de woonkamer, een inloopkast of thuiskantoor. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend graag bij u thuis, met kleurstalen en meetstok om uw kastwensen te bespreken wanneer het u uitkomt. Ook in de avonduren.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Bij klanten thuis

Pin It on Pinterest