Schuifdeurkast op maat

Gaderobekasten en of linnenkasten met schuifdeuren worden vaak aangeduid als schuifdeurkast. Een kast met schuifdeuren kent meer toepassingen. Omdat de schuifdeuren vaak los staan van het interieur zijn schuifdeurkasten ook toepasbaar als voorraadkast en ordnerkast maar ook als afscheiding van uw walk-in closet. Achter elke schuifdeur bepaald uzelf uw functionele kastinterieur. Alleen schappen voor uw kantoorkast en bijvoorbeeld laden, hangroedes en schoenenschappen voor uw schuifdeurkledingkast. Bij een vrijstaande dressing van onze italiaanse merken Dall’ Agnese en MAB, kunnen ook zwevende schuifdeuren worden toegepast.

schuifdeurkast op maat

Samen uw schuifdeurkast ontwerpen?

Een kledingkast met schuifdeuren creëren die geheel voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Een schuifdeurkast op maat laten maken is dan de oplossing.

Misschien heeft u uw kledingkast al geheel voor ogen maar heeft deze nog niet gevonden. Bij Uwkastopmaat is veel mogelijk en ook de prijs zal u verbazen. Maatwerk is immers standaard. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang een 3D ontwerp van uw schuifdeurkast op maat.

schuifdeurkast op maat

Ontdek de verschillende schuifdeurkasten

Bent u op zoek naar mooie en stijlvolle schuifdeurkasten op maat? Dan moet u zeker de collectie van Raffito bekijken. Wij hebben schuifdeurkasten met een mooi eigentijds karakter. De kasten van Raffito passen bij ieder wooninterieur.

De schuifdeurkasten van Raffito hebben een uniek design en eigen karakter. Deze kledingkasten stralen klasse en vakmanschap uit.
Dit komt niet alleen doordat er gekozen is voor hoogwaardige materialen, maar ook door het unieke design van deze kasten.Het vleugje italiaans design in het ontwerp benadrukt het kenmerkende karakter.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Zelf ontwerpen

Ontwerp zelf uw eigen Raffito kast op maat en bestel online.
Uw Kleur
Uw Maat
Uw Kast op maat

Full service

Wij zijn u graag van dienst van ontwerp tot montage.
Vertel ons uw wensen en ontvang een vrijblijvende totaal offerte incl. montage.
Daarna maken wij graag een afspraak om de details verder met u door te nemen.

Bij klanten thuis

Pin It on Pinterest