TV kast op maat

U heeft zojuist uw nieuwe Sonos soundbar of curved smart tv aangeschaft en u kunt hiervoor niet het juiste Tv meubel vinden waar al uw apparaten netjes in passen. Wij maken uw kast op maat.
Een audiocenter dat geheel aan al uw wensen voldoet, waarbij bijvoorbeeld uw Marantz versterker de juiste ventilatie krijgt en de bekabeling gemakkelijk kan worden aangesloten.

Tevens kunnen wij alle kastfronten, zoals deuren en kleppen, voorzien van speaker ( accoustic ) doek, zodat ook uw sonos soundbar netjes in uw mediacenter kan worden weggewerkt en uw afstandsbediening blijft werken. Natuurlijk leverbaar in alle RAL kleuren ( mat of hoogglans) en diverse houtdecoren. U vindt altijd uw tv meubel op maat bij Uw Kast Op Maat.

Hangend tv meubel met speakerdoek

Samen uw Tv kast ontwerpen?

Een Tv-meubel creëren dat geheel voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Een Tv kast op maat laten maken is dan de oplossing.

Misschien heeft u uw Tv-kast al geheel voor ogen maar heeft u deze nog niet gevonden. Bij Uwkastopmaat is veel mogelijk en ook de prijs zal u verbazen. Maatwerk is immers standaard. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang een 3D ontwerp van uw Tv kast op maat.

Lengte 240 cm. Geschikt voor soundbar. Richtprijs € 2495,00

 

Inspiratie voor uw Tv kast op maat

tv kast op maat

TV meubel met speakerdoek

Tijdens het ontwerp houden wij rekening met alle bekabeling en koeling van uw apparaten. Wij stellen uw tv of audiomeubel zo samen dat alle apparaten eenvoudig met elkaar kunnen worden verbonden. Van terug liggende tussenwanden tot zijwanden met uitsparing welke voorzien zijn van acousticdoek om koeling en geluidsweergave te garanderen. Tevens kunnen fronten als deuren en kleppen worden voorzien van acousticdoek.

Inspiratie voor uw Tv kast op maat

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Zelf samenstellen

Stel hier zelf uw hangende tv meubel samen in de online tv-kastdesigner.
Uw maat
Uw kleur
Uw kast op maat

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom.
Wij zijn u graag van dienst.

Bij klanten thuis

 

Vraag hier uw offerte aan:

Afmetingen van uw meubel

Wilt u uw meubel voorzien van

Kleurcode

Apparaten met afstandsbediening kunt u in een open vak plaatsen. Ook kunnen wij uw meubelfront voorzien van speakerdoek.

Welke apparaten wilt u in uw meubel opbergen?

Onze offerteaanvragen en kastontwerpen zijn gratis en vrijblijvend. Er zijn vele varianten mogelijk in diverse prijsniveau's. Binnen welk prijsniveau mogen wij uw meubel ontwerpen?

zonder spatie of streepje

Indien dit formulier niet juist wordt verzonden, stuur dan uw aanvraag aan : info@uwkastopmaat.nl

 

 

 

Pin It on Pinterest