Wandmeubel op maat

Uw wandmeubel moet naast mooi ook vooral een praktisch meubel zijn. Een handig opbergmeubel met alle functionaliteiten die u eraan stelt. Een open vakkenkast met alleen laden of toch gecombineerd met een aantal deuren en of kleppen. Naast de maatvoering en de kleur bepaalt u zelf de indeling van uw wandkast op maat.

Samen uw wandmeubel ontwerpen?

Een wandkast creëren die geheel voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Een wandmeubel op maat laten maken is dan de oplossing.

Misschien heeft u uw wandmeubel al geheel voor ogen maar heeft deze nog niet gevonden. Bij Uwkastopmaat is veel mogelijk en ook de prijs zal u verbazen. Maatwerk is immers standaard. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang een 3D ontwerp van uw kast op maat.

Inspiratie voor uw wandmeubel op maat

TV wandmeubel Toro met schuifdeur

Een mooi wandmeubel voor al uw boeken of een vakkenkast met uw dierbare herinneringen of andere mooie spulletjes waar u graag naar kijkt.
En u wilt dan niet de hele dag tegen uw Tv aankijken! Een schuifdeur voor uw Tv is dan de oplossing.

Middels het modulaire kastsysteem Toro van FIF Möbel ontwerpt u zelf uw eigen kast op maat.

Meer Toro kasten. Klik hier

 

Thuisadvies aanvragen

Of het nu gaat om een tv meubel voor in de woonkamer, een inloopkast of thuiskantoor. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend graag bij u thuis, met kleurstalen en meetstok om uw kastwensen te bespreken wanneer het u uitkomt. Ook in de avonduren.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom.
Wij zijn u graag van dienst.

Bij klanten thuis

Pin It on Pinterest