Zolderkast op maat

Op zolder krijgt u veelal te maken met schuine kanten, lastige hoeken, onpraktische ruimtes! Een strakke zolder is een droom. Alles netjes en praktisch opgeborgen is een wens. En dat voor een redelijke prijs. Het is immers maar de zolder. Toch! Met MDF kasten op maat bieden wij u de juiste oplossing.

tv kast op maat

MDF kasten wit of zelf schilderen

U wilt onder een schuine wand op zolder een opberg- of kledingkast laten maken met openslaande deuren.
Een kasten wand tot boven in de nok van het dak. Alle ruimte volledig benut met kastruimte, voorzien van hangruimte en veel legplanken. En dat alles voor een redelijke prijs. MDF wit of houtkleurig MDF wat u eventueel zelf zou kunnen schilderen is dan een voordelige oplossing.

Vraag vrijblijvend offerte aan.

 

tv kast op maat

MDF blank of lakdraagfolie

MDF 2-zijdig afgewerkt met witte lakfolie.
 
MDF (Medium Density Fibreboard)
is geperst board met een middelharde dichtheid.
De houtvezels zijn gedroogd en d.m.v. harsen met elkaar verbonden.
MDF is goed bewerkbaar en werkt nauwelijks.
MDF is zeer geschikt voor het maken van kasten en andere meubels.

 

 

 

 

Uw kast op zolder op maat gemaakt

 

Thuisadvies aanvragen

Of het nu gaat om een tv meubel voor in de woonkamer, een inloopkast of thuiskantoor. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend graag bij u thuis, met kleurstalen en meetstok om uw kastwensen te bespreken wanneer het u uitkomt. Ook in de avonduren.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom.
Wij zijn u graag van dienst.

Kasten op zolder tegen een schuine wand

 

Kasten op zolder onder het schuine dak

 

Schuinewand kasten

U heeft genoeg van al die verloren ruimte onder een schuine wand en u zoekt een oplossing? Wellicht kunnen wij u dan van dienst zijn. Wij maken uw schuine wand kast op maat. Extra bergruimte met een kast onder een schuine kap. Of u nu een garderobekast of een opbergkast onder een schuine wand wilt, onze zolderkasten op maat bieden altijd een passende oplossing. U kunt zelfs een inloopkast onder een schuine wand realiseren. Wij maken uw zolderkast op maat, geheel naar uw wensen.
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Pin It on Pinterest