Wasruimte

De wasruimte kan ook ruimte bieden voor andere dingen die u nodig heeft, zoals schoonmaakgerij en gereedschap. Denk erover na hoe vaak u dingen gebruikt. Schoonmaakspullen zoals een plumeau, dweil of stofzuiger zijn fijn om makkelijk bij de hand te hebben en worden bij voorkeur op een bereikbare plaats opgeborgen. Was- en reinigingsmiddelen moeten natuurlijk buiten het bereik van kinderen worden bewaard.  Praktische schappen op de juiste hoogte maken het eenvoudig om de schone was op te vouwen en te sorteren.

Wassen en drogen

Staan de machines in de badkamer, op zolder of bijkeuken? Voor elke wasruimte hebben wij de juiste inrichting. Met het Elfa opbersysteem realiseren wij de ideale wasruimte.

Uw wasmachinekast met schuifdeuren

Liever uw wasmachine en droger achter een schuifdeur.

Wassen en strijken

Met een zorgvuldig ontwerp en speciale producten kunt u alle ruimte creëren die u nodig heeft om kleding te sorteren en op te vouwen en wasmiddelen, linnengoed, handdoeken en wasknijpers op te bergen.  Als u één vrije muur in uw wasruimte heeft, zorg er dan voor dat u de ruimte optimaal benut. Als u de opbergoplossing om de wasmachine heen bouwt, kunt u de ruimte erboven gebruiken voor het opbergen of ophangen van uw kleding. Daarboven kunt u dingen opbergen waar u niet dagelijks bij hoeft. 

 

"Elfa Storage Solutions"

-Weet u al hoe uw Elfa opbergwandsysteem eruit moet gaan zien?
-Wilt uzelf uw Elfa opbergsysteem online samenstellen en verzorgd u de montage zelf?
-Ontwerp uw wandrek in de designer en bestel direct online in onze webshop.

Slimme producten voor een praktische wasruimte


Speciale producten en opbergoplossingen die uw wasruimte naar een nieuw niveau brengen. Hieronder vindt u enkele handige items die uw wasruimte  extra functioneel maken voor dagelijks gebruik.