20% online bestelvoordeel

Gratis kleurstalen

Controle afmeting *

Gratis bezorgen*

20 jaar garantie

Barn schuifdeurkasten

Een kledingkast met barnschuifdeuren is alle behalve standaard. De stoere barndeur geeft een landelijk karakter aan uw interieur en is heel goed te combineren met stoere industriële grepen wat het effect van de uitstraling versterkt. Raffito kasten zijn onderscheidend in klasse en vakmanschap. Ieder element dat voor de kasten wordt gebruikt, wordt eerst tot in detail gecontroleerd voordat het gebruikt wordt. Alleen op deze manier kunnen wij onze kasten het kwaliteitscertificaat meegeven en u een garantie van maar liefst 20 jaar aanbieden.

Stijlvol karakter

Een op maat gemaakte barn schuifdeurkast is een absolute meerwaarde voor uw woning. Door de strakke vormgeving en stijlvolle frezing in de deur, wordt het karakter gekenmerkt. Maak een keuze uit de 13 verschillende kleuren moderne stijldeuren voor een perfecte match met uw interieur. MDF paneel, kan in elke gewenste kleur overgeschilderd worden.

In het ontwerp van onze Barn schuifdeuren is een landelijke uitstraling in een stijlvol karakter vormgegeven. Deze deuren hebben een stoere uitstraling waarin stijl en vakmanschap duidelijk zichtbaar zijn. Dit komt omdat er op geraffineerde wijze gebruik is gemaakt van de spanning in het contrast van materialen.

Een Barn schuifdeurkast wordt gemaakt van materialen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ieder element van de kast wordt eerst zorgvuldig gecontroleerd, voordat het wordt gebruikt in de kast. Op deze manier kunnen we volledig achter het kwaliteitscertificaat staan, waarvan iedere Raffito kast wordt voorzien. 

Barn schuifdeuren

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Zelf ontwerpen

Ontwerp zelf uw kast op maat
en bestel direct online.
-> Kies uw kleur
-> Bepaal uw afmeting
-> Ontwerp uw kast op maat
-> Bestel online
-> Profiteer van 15% voordeel

Full service

Wij zijn u graag van dienst van ontwerp tot montage.
Vertel ons uw wensen en ontvang een vrijblijvende totaal offerte incl. montage.
Daarna maken wij graag een afspraak om de details verder met u door te nemen.

Grepen

Maak uw Barn schuifdeur af met een passende deurgreep. Raffito biedt een uitgebreid assortiment deurgrepen. Kies de stijl die bij u past

[afbeeldingen grepen]

Kastverlichting

Maak uw garderobekast af met functionele kastverlichting in en of voor uw kledingkast

Accessoires

Maak uw garderobekast overzichtelijk met functionele kastaccessoires

Overzichtelijk

Achter elke schuifdeur is een eindeloze reeks aan indelingen mogelijk. Uw droom komt uit met het prachtige kastinterieur van Raffito. In diverse kleuren en/of houtdecoren. Kies voor legplanken of hoge en lage hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten. Berg uw spullen op en creëer ruimte met functionele laden, een schoenenschap, uittrekbare vouwplanken, pantalonhouder en of kledinglift.

STEL ZELF UW KLEDINGKAST SAMEN

Zoals u hierboven heeft gelezen, is het design en de uitstraling van de barn schuifdeurkasten  van Raffito uniek in zijn soort. Een ander aspect waar wij uniek in zijn, is dat u een schuifdeurkast die modern is uitgevoerd volledig op maat kan laten maken. Ook hierin maken wij het verschil. De meeste mensen die meubels zijn vaak tevreden met meubels die de afmetingen en de gewenste design van de kledingkast benaderen. Met de moderne schuifdeurkasten van Raffito is dat niet nodig, wij maken uwkastopmaat.

Er zijn veel mogelijkheden in de manier waarop u uw moderne schuifdeurkast persoonlijk kunt samenstellen. Hiervoor heeft Raffito een handige tool op haar website waarmee u deze mogelijkheden kunt visualiseren. Met deze kastendesigner kunt u alle opties op uw gemak thuis doorlopen en vergelijken. De veelzijdigheid aan mogelijkheden en ideeën zullen u zeker inspireren. Kom langs met uw ontwerp en wij zetten samen met u de puntjes op de i. Van ontwerp tot realisatie van uw kledingkast op maat.

EEN EIGENTIJDS KARAKTER IN DE STIJL VAN NU

We hebben een grote variëteit aan moderne stijldeuren voor uw schuifdeurkast. Bezoek onze ontwerpstudio om kennis te maken met de Raffito stijldeuren Siena, Florence, Bologna, Verona, Rimini (een stijldeur met matglas) en Novara (een stijldeur met spiegelglas). U zult ontdekken dat de deuren zijn voorzien van een mooie en strakke freezing die een extra accent aan de moderne uitstraling zullen geven. Voor de kleurstelling van de deur kunt u kiezen uit een palet van maar liefst 10 mooie kleuren. Ook deze kleuren kunt u in onze studio bekijken.

EEN BARN SCHUIFDEURKAST IN UW INTERIEUR

Een Raffito schuifdeurkast die modern is uitgevoerd, is strak vormgegeven en past volledig bij een hedendaagse uitstraling. Deze moderne Barn schuifdeurkasten hebben een uniek eigentijds karakter en zijn op een fantastische manier vormgegeven. Een mix van stijlen en trends zijn op specifieke wijze met elkaar gecombineerd, waarbij gebruik is gemaakt van materialen met de juiste kwaliteitsnorm. Dit design zorgt ervoor dat deze schuifdeurkast uitstekend past in een modern interieur.

Niet alleen de buitenkant maar ook het interieur van de kast kunt u zelf naar smaak inrichten. U heeft volledig de vrije hand in de kleurkeuze en de indeling. U kunt zelf bepalen waar en hoeveel lades, planken en andere accessoires u in uw moderne schuifdeurkast wilt aantreffen. Tot aan de handgrepen aan toe kunt u uw kast volledig in eigen stijl inrichten. Wij zorgen voor een moderne Raffito schuifdeurkast met een uniek design en een inrichting die volledig op uw wensen is afgestemd.

Wij maken uw kast op maat.

Ontwerp zelf uw Raffito kast op maat

Wilt u ook laten monteren?
Mail ons uw ontwerp en
ontvang onze offerte incl. montage