TV kast op maat

U heeft zojuist uw nieuwe Sonos soundbar of curved smart tv aangeschaft en u kunt hiervoor niet het juiste Tv meubel vinden waar al uw apparaten netjes in passen. Wij maken uw kast op maat.
Een audiocenter dat geheel aan al uw wensen voldoet, waarbij bijvoorbeeld uw Marantz versterker de juiste ventilatie krijgt en de bekabeling gemakkelijk kan worden aangesloten.

Tevens kunnen wij alle kastfronten, zoals deuren en kleppen, voorzien van speaker ( accoustic ) doek, zodat ook uw sonos soundbar netjes in uw mediacenter kan worden weggewerkt en uw afstandsbediening blijft werken. Natuurlijk leverbaar in alle RAL kleuren ( mat of hoogglans) en diverse houtdecoren. U vindt altijd uw tv meubel op maat bij Uw Kast Op Maat.

Samen uw Tv kast ontwerpen?

Een Tv-meubel creëren dat geheel voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Een Tv kast op maat laten maken is dan de oplossing.

Misschien heeft u uw Tv-kast al geheel voor ogen maar heeft u deze nog niet gevonden. Bij Uwkastopmaat is veel mogelijk en ook de prijs zal u verbazen. Maatwerk is immers standaard. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang een 3D ontwerp van uw Tv kast op maat.

Inspiratie voor uw Tv kast op maat

TV meubel met speakerdoek

Tijdens het ontwerp houden wij rekening met alle bekabeling en koeling van uw apparaten. Wij stellen uw tv of audiomeubel zo samen dat alle apparaten eenvoudig met elkaar kunnen worden verbonden. Van terug liggende tussenwanden tot zijwanden met uitsparing welke voorzien zijn van acousticdoek om koeling en geluidsweergave te garanderen. Tevens kunnen fronten als deuren en kleppen worden voorzien van acousticdoek.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Zelf ontwerpen

Ontwerp zelf uw kast op maat
en bestel direct online.
-> Kies uw kleur
-> Bepaal uw afmeting
-> Ontwerp uw kast op maat

Full service

Wij zijn u graag van dienst van ontwerp tot montage.
Vertel ons uw wensen en ontvang een vrijblijvende totaal offerte incl. montage.
Daarna maken wij graag een afspraak om de details verder met u door te nemen.