Raffito, uw kledingkast op maat

Gaderobekasten en of linnenkasten met schuifdeuren worden vaak aangeduid als schuifdeurkast. Een kast met schuifdeuren kent meer toepassingen. Omdat de schuifdeuren vaak los staan van het interieur zijn schuifdeurkasten ook toepasbaar als voorraadkast en ordnerkast maar ook als afscheiding van uw walk-in closet. Achter elke schuifdeur bepaald uzelf uw functionele kastinterieur. Alleen schappen voor uw kantoorkast en bijvoorbeeld laden, hangroedes en schoenenschappen voor uw schuifdeurkledingkast.

schuifdeurkast op maat

Samen uw schuifdeurkast ontwerpen?

Een kledingkast met schuifdeuren creëren die geheel voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Een schuifdeurkast op maat laten maken is dan de oplossing.

Misschien heeft u uw kledingkast al geheel voor ogen maar heeft deze nog niet gevonden. Bij Uwkastopmaat is veel mogelijk en ook de prijs zal u verbazen. Maatwerk is immers standaard. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang een 3D ontwerp van uw schuifdeurkast op maat.

Inspiratie voor uw inbouw schuifdeurkast op maat

schuifdeurkast op maat

Ontdek de Raffito schuifdeurkasten

Een Raffito schuifdeurkast wordt in elk gewenste maat gemaakt en hiermee haalt u sfeer en kwaliteit in huis. De designs zijn aantrekkelijk en karakteristiek. Maak kennis met de diverse stijlen en ontmoet uw droomkast.

Loftdeuren – Italiaans design

Raffito Loft deuren zijn massief en robuust en kenmerken zich door een stijlvolle uitstraling met een voelbaar en zichtbaar oppervlak.
Waan u in luxe sferen en ontmoet Italiaans Design.

 

Thuisadvies aanvragen

Of het nu gaat om een tv meubel voor in de woonkamer, een inloopkast of thuiskantoor. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend graag bij u thuis, met kleurstalen en meetstok om uw kastwensen te bespreken wanneer het u uitkomt. Ook in de avonduren.

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Bij klanten thuis

Ontwerp zelf
uw Raffito kast
op maat

Inmeten is gratis!
Wilt u ook laten monteren?
Mail ons uw ontwerp en
ontvang onze offerte incl. montage

Pin It on Pinterest