20% online bestelvoordeel

Gratis kleurstalen

Controle afmeting *

Gratis bezorgen*

20 jaar garantie

Draaideurkast op maat

Wij bieden u uw kledingkast op maat van diverse topmerken, uitgevoerd in melamine of gelakt MDF in mat of hoogglans en houtfineer. Garderobekasten met draai- of zweefdeuren waarbij u het interieur zelf samenstelt met laden, hangroedes, riem- en of stropdashouders, met als resultaat; de garderobekast van uw dromen.

Garderobekast samen ontwerpen

Een dressing creëren die geheel voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Een kledingkast op maat laten maken is dan de oplossing.

Misschien heeft u uw kledingkast al geheel voor ogen maar heeft deze nog niet gevonden. Bij Uwkastopmaat is veel mogelijk en ook de prijs zal u verbazen. Maatwerk is immers standaard. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang een 3D ontwerp van uw garderobekast op maat.

Hoeveel kost een garderobekast?

De prijs van een kledingkast met draaideuren wordt bepaald door  het materiaal , afmeting en indeling. Met de kastdesigner kunt u online ontwerpen. U bepaalt zelf de maat, de kleur en voegt u zelf uw onderdelen toe met als resultaat; uw eigen droom kledingkast op maat.

Accessoires

Om de kast volledig naar wens in te richten hebben we een veelzijdigheid aan opties. U kunt uw schappen naar hartenlust combineren met laden, garderobeliften, schoenenschappen, ed.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Zelf ontwerpen

Ontwerp zelf uw kast op maat
en bestel direct online.
-> Kies uw kleur
-> Bepaal uw afmeting
-> Ontwerp uw kast op maat
-> Bestel online
-> Profiteer van 15% voordeel

Full service

Wij zijn u graag van dienst van ontwerp tot montage.
Vertel ons uw wensen en ontvang een vrijblijvende totaal offerte incl. montage.
Daarna maken wij graag een afspraak om de details verder met u door te nemen.

Ontwerp zelf uw kledingkast op maat