Hamstra insektenwering

Horren van Hamstra

Met een professioneel, stevig hor-systeem houdt u vliegen, muggen en ander ongedierte effectief buiten de woning. Door te kiezen voor een horsysteem van hoge kwaliteit, bent u verzekerd van een insectenvrije woning. Ideaal tijdens de warme zomermaanden als u toch uw woning wilt ventileren, maar dit ongedierte liever buiten de woning houdt. Maak daarom kennis met Hamstra insektenwering. Voor ieder soort raam of deur is een passende hor.

Ventileer
uw woning

Houdt ongedierte buiten

De toepassing van een raamhor is veelzijdig. Een raamhor houdt het ongedierte zoals muggen, vliegen, wespen, e.d. tegen. Wanneer u in de zomer lekker uw ramen wilt openzetten maar insecten graag buiten de deur houdt, dan is het installeren van een raamhor een goede oplossing. Zo heeft u een goede bescherming tegen insecten terwijl u tegelijkertijd uw woning kan blijven ventileren.

Raamhorren

Uw hor op maat

Wij leveren uw hor op maat. Of het nu gaat om horren voor een draairaam, draaikiepraam, uitzetraam, schuifraam of dakraam voor elk type raam en afmeting hebben wij een hor van passende kwaliteit, gemaakt van sterke materialen die goed tegen een stootje kunnen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om onze horren binnen of buiten uw woning te plaatsen. Zo kunt u uw huis of kantoor met een gerust hart ventileren.

Deurhorren

Verschillende toepassingen

Een hordeur plaatsen luistert nauw. U wilt natuurlijk niet dat ongedierte alsnog binnen kan komen maar dat de hor goed afgesloten kan worden. Niet alleen bij de gangbare voor- of achterdeuren kan overlast door muggen of vliegen ontstaan. Hordeuren zijn ook toepasbaar bij draaideuren, dubbele deuren, openslaande deuren of zelfs een schuifpui. Afhankelijk van het type deur hebben wij ook horren in verschillende uitvoeringen te koop. Zo kunt u ervoor kiezen om hordeuren met scharnieren in te passen in uw woning, horren met een magneethouder of deurhorren die oprolbaar zijn.

Vertel ons uw wensen
Wij maken uw hor  op maat

Vertel ons uw wensen
Wij maken uw kast op maat