20% online bestelvoordeel

Gratis kleurstalen

Controle afmeting *

Gratis bezorgen*

20 jaar garantie

Inloopkast op maat

Al uw kleding netjes en overzichtelijk in uw eigen inloopkast op maat. Wie wilt dat nou niet? U gebruikt de linker zijde en uw partner de rechter kant? Of misschien gebruikt u uw kast wel helemaal voor u alleen.

Een walk-in closet met alle mogelijke manieren van opbergen. Lades voor ondergoed en uw sokken. Uw pakken aan een kledinghangroede met LED verlichting, of uw casualbroeken aan een uittrekbaar broekenrek. 

Wat uw wensen ook zijn wij bieden een oplossing voor elke opbergvraag. Misschien is uw kledingruimte hoog genoeg om twee rijen kleding boven elkaar te hangen zodat u bijvoorbeeld een kledinglift kunt toepassen.

Inloopkast op maat maken

Een kleding inloopkast creëren die geheel voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Een walk in closet op maat laten maken is dan de oplossing.

Misschien ziet u uw kledingkast al geheel voor ogen maar heeft deze nog niet gevonden. Bij Uwkastopmaat is veel mogelijk en ook de prijs zal u verbazen. Maatwerk is immers standaard. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang een 3D ontwerp van uw garderobekast op maat.

Overzichtelijk

De walk-in closet van uw dromen kan worden uitgevoerd in diverse kleuren en/of houtdecoren. Kies voor legplanken of hoge en lage hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten. Berg uw spullen op en creëer ruimte met functionele laden, een schoenenschap, uittrekbare vouwplanken, pantalonhouder en of kledinglift.

Accessoires

Om de kast volledig naar wens in te richten hebben we een veelzijdigheid aan opties. U kunt uw schappen naar hartenlust combineren met laden, garderobeliften, schoenenschappen, ed.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Zelf ontwerpen

Ontwerp zelf uw kast op maat
en bestel direct online.
-> Kies uw kleur
-> Bepaal uw afmeting
-> Ontwerp uw kast op maat
-> Bestel online
-> Profiteer van 15% voordeel

Full service

Wij zijn u graag van dienst van ontwerp tot montage.
Vertel ons uw wensen en ontvang een vrijblijvende totaal offerte incl. montage.
Daarna maken wij graag een afspraak om de details verder met u door te nemen.

Elfa kledingkast interieur

Met het ELFA wandrailsysteem maakt u geheel eenvoudig uw eigen kastinterieur.
Aan de horizontale draaglijst worden hangrails gehangen waaraan op variabele hoogten weer draagarmen worden geplaatst.
De ELFA draagarm dient als basis montage voor zowel de draadschappen als de uittrekbare draad en of meshmanden, uittrekbare broekenrekken en hangroedes.
Deze basis is geschikt voor zowel ELFA classic als ELFA decor welke is voorzien van houten frames en of fronten.

Graphite

Een unieke Elfa-kleur, die is ontwikkeld om u te helpen een warme, luxueuze en eigentijdse uitstraling voor uw inloopkast te realiseren.

Zelf online uw Elfa inloopkast samenstellen? Via onderstaande knop biedt Elfa een online tool voor het samenstellen van uw eigen inloopkast. Alle Elfa onderdelen zijn te bestellen via onze webshop.

 

De voordelen van een inloopkast op maat laten maken

De mooiste inloopkast die helemaal op uw wensen wordt geproduceerd. Heeft u graag dat uw spullen op een strakke en georganiseerde manier kunnen worden opgeborgen? Dan is het maken van een inloopkast op maat een uitstekende oplossing want een inloopkast biedt erg veel ruimte en kan precies zoals u wenst ingericht worden. Omdat u volledig de vrije keuze heeft over de invulling van zowel de uitstraling als het interieur van de inloopkast. Onze kasten kunnen in ieder vertrek van de woning geplaatst worden, zodat uw opbergproblemen hiermee definitief verleden tijd zijn.

Een inloopkast op maat is zeer onderscheidend ten opzichte van andere kledingkasten. De kleding inloopkasten hebben een volledig eigentijds karakter. Voor het ontwerp kan worden gekozen voor een mooie mix van stijlen en trends waarin zelfs een vleugje Italiaans design kan worden verwerkt en dit geeft uw inloopkast een unieke uitstraling waarin vakmanschap en niveau duidelijk naar voren komen.

De kwaliteit van onze inloopkasten is uitmuntend te noemen. Voor de vervaardiging van de kasten worden hoogwaardige materialen gebruikt. Daarnaast wordt ieder onderdeel van de kast grondig geïnspecteerd voordat het wordt gebruikt. Met dit inzicht zult u niet verbaast zijn dat we met een gerust hart een garantie van 20 jaar kunnen aanbieden op oa. het Raffito assortiment.

Uw inloopkast volledig op maat gemaakt

Een inloopkast wordt precies voor u op maat gemaakt. Wij maken niet alleen de inloopkast in de gewenste maatvoering, maar ook de indeling kunt u volledig zelf bepalen. Hiervoor heeft u een eindeloos aantal mogelijkheden. U kunt zelf de hoeveelheid en de plaats van de schappen en hangroedes bepalen en maar ook zelf de keuze maken of u lades, schoenenschappen of een kledinglift in uw kast wenst terug te vinden. Een combinatie hiervan diverse kast accessoires is natuurlijk ook mogelijk.

Inloopkast zelf samenstellen

U heeft de volledige vrijheid om de inloopkast zelf samen te stellen. Dit kunt u in alle rust thuis doen, door gebruik te maken van onze handige kastendesigners van onze verschillende merken. Deze tools op websites van onze merken kunt u onbeperkt en zonder verplichtingen gebruiken. U zit dus nergens aan vast.

De kastendesigner leidt u door de veelzijdige mogelijkheden die u heeft bij het ontwerpen van uw inloopkast. Dit begint bij de opstelling van de kast. Dit is vanzelfsprekend voor een groot gedeelte afhankelijk van de beschikbare ruimte. Daarnaast heeft u keuze uit een gevarieerd kleurenpalet om de kast de gewenste kleur te geven. Het zeer gebruiksvriendelijke programma zal alle mogelijkheden met u doorlopen.

Tot slot kunt u de indeling volledig samenstellen met behulp van de kastendesigner. Hierbij kunt u ook gebruik maken van de diverse kledingkast accessoires. U heeft zelfs de keuze uit een grote diversiteit van ladegrepen.

Liever uw inloopkast laten ontwerpen

Mocht u géén gebruik willen maken van deze online kastendesigners en de voorkeur geven aan persoonlijk advies, maak dan direct een afspraak voor advies bij u thuis of kom langs in onze ontwerpstudio.

Wij maken uw kast op maat.

Ontwerp zelf uw inloopkast op maat

Ontwerp zelf uw inloopkast op maat