ELFA

De wereld van ELFA opbergsystemen

Niets is zo belangrijk voor de feel-good-factor als een geordend thuis.
Want als alles keurig zijn plekje heeft, kunnen u en uw dierbaren zich op de mooie dingen van het leven concentreren.
Uw inloopkast moet passen bij uw levensstijl……..en dat tot in de kleinste detail.
Met een design, dat vanaf de basis rekening houdt met uw behoeften, is uw inloopkast meer dan alleen een inloopkast.
Hij weerspiegelt uw persoonlijkheid.

 

 

Everything can be organized

Elfa is al 60 jaar de pionier en leider van de markt in de categorie opbergen. Zij zijn er trots op, u innovatieve en in Scandinavië ontworpen oplossingen te kunnen aanbieden, die u helpen ruimte voor alles te creëren, -slim, intelligent en mooi tegelijk! Ruimte die uw wereld vergroot en uw opberg problemen vermindert. Ruimte die u in uw leven vrije ruimte geeft!

Optimaal zicht op uw kleding met schappen van verschillende diepten

Dankzij het open en luchtige ontwerp van het Click-in systeem krijgt u perfect zicht op al uw kleding.Voor extra overzicht zijn schappen leverbaar met een diepte speciaal aangepast op het soort kleding dat u wilt opbergen. Met ondiepe schappen relatief dicht bij elkaar houdt u alles netjes, vindt u uw kleding zonder te zoeken en ziet u in een oogopslag wat u in uw kast hebt. Zo zijn 30 cm diepe schappen voldoende voor topjes. Voor kleding die meer ruimte in beslag neemt, zoals truien, zijn 40 en 50 cm schappen handig.

 

Opbergen op basis van de frequentie van gebruik

Bewaar dingen die u zelden gebruikt, zoals koffers, extra dekens of seizoensgebonden spullen, hoog in uw opbergoplossing. Houd dingen die u dagelijks gebruikt binnen handbereik en op een goed bereikbare hoogte. Werkkleding moet bijvoorbeeld beter bereikbaar zijn dan galakleding.

Kleding opbergen per categorie

Bewaar dingen die u zelden gebruikt, zoals koffers, extra dekens of seizoensgebonden spullen, hoog in uw opbergoplossing. Houd dingen die u dagelijks gebruikt binnen handbereik en op een goed bereikbare hoogte. Werkkleding moet bijvoorbeeld beter bereikbaar zijn dan galakleding.

Maak er een gewoonte van niet-gebruikte kleding regelmatig te sorteren

Een goede manier om niet-gebruikte en kostbare ruimte innemende kleding te sorteren, is door een systeem op te zetten. Plaats hiervoor diepe manden en zakken op een centrale plaats. Markeer zemet termen als ”verkopen”, ”ruilen”, ”weggeven”, ”recyclen”, enz. Bewaar uw kleding direct onder de juiste noemer als u besluit dat u zetoch niet meer gaat dragen. U vergroot op deze manier de kans datu er echt iets aan gaat doen.

elfa graphite inloopkast

Nieuwe kleur “Graphite”

Het Elfa wandrailsysteem is nu ook leverbaar in de kleur van nu “graphite”.
Graphite is een unieke Elfa-kleur, die is ontwikkeld om u te helpen een warme, luxueuze en eigentijdse uitstraling voor uw kast te realiseren.

 

 

Luxe opbergtoepassingen

 

 

Inspiratie voor een goed ingerichte wasruimte

We hebben een aantal handige tips verzameld voor een ruimtebesparende en praktische oplossing in uw wasruimte. Met doordachte en speciaal voor de was bestemde opbergproducten kunt u alle ruimte creëren die u nodig hebt voor het sorteren en opvouwen van kleding en het bewaren van schoonmaakmiddelen, linnen, handdoeken en wasknijpers. Een ruimtelijke wasruimte maakt uw wekelijkse of dagelijkse bezoekjes minder erg, plezieriger of misschien zelfs leuk?

 

Praktisch opbergsysteem aan de muur in de wasruimte

Als u slechts één muur vrij hebt in uw wasruimte, zorg er dan voor dat u die ruimte optimaal benut. Als u uw opbergoplossing rond de wasmachine plaatst, hebt u erboven opbergruimte beschikbaar of kunt u uw kleding daar ophangen. Dingen die u niet dagelijks nodig hebt, zoals bedlinnen of extra handdoeken, kunnen hoog worden bewaard.

Creëer een plek voor uw schoonmaakmiddelen

Een wasruimte is vaak groot genoeg voor het bewaren van andere dingen, zoals schoonmaakmiddelen of gereedschap. Denk bij het plannen van de ruimte na hoe vaak u de dingen gebruikt. Schoonmaakspullen, zoals een plumeau, vloermop of stofzuiger, kunnen het beste bij de hand worden bewaard, bij voorkeur op een eenvoudig bereikbare hoogte. Schoonmaakmiddelen en reinigers moeten uiteraard buiten bereik van kinderen worden bewaard.

on door storage

Op de deur opslag

Maak gebruik van anders verspilde ruimte op de deur. Geen gereedschap nodig, snelle installatie met haken voor over de deur. Voeg manden en haken van verschillende maten toe.
Creëer opslag op de deur, geen schroeven nodig. Haak voor montage Wallband op een binnendeur met dikte (diepte) 40 mm. Aanvulling met bijpassende wandband. hangrail met hoogte 1916 mm past op deurhoogtes tussen 1945-2050 mm.

 

Garderobe / Kapstok met opbergmanden

Opbergoplossing geschikt voor uw entree / hal. Helpt u bij het organiseren en opbergen van uw jassen en schoenen. Complete oplossing inclusief wandrail, Hangrail, Draadschappen, hangroede etc. Eenvoudig te monteren

 

on door storage

Offerte aanvragen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

Zelf samenstellen

Showroom

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.
Uw wens is onze insparatie.

Impressie Elfa interieurs

 

 

Montage hangrailsysteem classic

 

Demontage uittrekframe classic

 

Montage hangrailsysteem decor

 

Montage vrijstaand systeem

 

 

Montage wandrailsysteem

 

Montage melamine schap

 

Pin It on Pinterest