Ontwerpstudio Oldenzaal

Bezoek studio Oldenzaal en maak kennis met alle mogelijkheden voor uw kast op maat. Bekijk de kleuren en decoren, voel het hang en sluitwerk. Ontdek de mogelijkheden voor een functioneel en opgeruimd interieur.

Wij denken graag met u mee

Vertel ons uw wensen. Wij maken uw kast op maat. Van ontwerp tot realisatie

Wij denken graag met u mee

Vertel ons uw wensen. Wij maken uw kast op maat. Van ontwerp tot realisatie

"Kledingkast op maat"

-U weet hoe uw kleding-inloopkast of kledingkast met schuifdeuren eruit moet gaan zien en wil graag een eerste prijsindicatie?
Upload uw schets en vraag direct offerte aan-

Kleding inloopkasten

Uw droom komt uit met een prachtige inloopkast op maat. Kies de kleur die bij u past. Het interieur is in eindeloze indelingen mogelijk. Een inloopkast wordt op maat voor u gemaakt. Wij maken niet alleen de inloopkast op maat, maar ook de indeling kunt u volledig zelf bepalen. U kunt zelf de hoeveelheid en de plaats van de legplanken bepalen en maar ook zelf de keuze maken of u hanggedeeltes of lades wilt toepassen.

Schuifdeurkasten op maat

Bij woudenbergwonen wordt een schuifdeurkast in elke gewenste maat gemaakt en staat voor sfeer en kwaliteit.  Maak kennis met de diverse stijlen en ontmoet uw droomkast op maat. Onze schuifdeurkasten zijn alles behalve standaard. Laat u inspireren door de collectie moderne en klassieke stijldeuren, loftdeuren en omlijste schuifdeuren.

"Schuifdeur op maat"

-Raffito staat voor kwaliteit en vakmanschap-
20 jaar garantie

"Wandmeubel op maat"

-U weet hoe uw wandmeubel eruit moet gaan zien, maar heeft deze nog niet gevonden in de juiste maat op kleurstelling?
Upload uw schets en vraag direct offert aan-

Wandmeubelen op maat

Een kastenwand voor in de woonkamer kan vele functies dienen. Een open kast voor uw boeken of kunstcollectie of een kast met ruimte voor uw tv en een schuifdeur ervoor. Naast onze modulaire kastsystemen bieden wij ook 100% maatwerkkasten. Uitgevoerd in melamine decoren of gespoten in alle RAL, Sikkens en NCS-kleuren.

Lundia kasten

Het geavanceerde opbergsysteem dat al meer dan 60 jaar bestaat en nog steeds springlevend is. Duurzaam, flexibel, hoogwaardige kwaliteit en functioneel. Voor iedere opbergvraag biedt Lundia een oplossing.

"Lundia boekenkast "

-U weet hoe uw Lundia kast eruit moet gaan zien?
Upload uw schets en vraag direct offert aan-

"Voor elke tv
een meubel op maat "

Hangend of op pootjes. Met open vakken of juist gesloten met speakerdoek ervoor. Gespoten in een kleur naar keuze of liever krasvaster melamine decor.

Samen maken wij uw tv meubel op maat.

Tv-meubelen op maat

Een tv kast creëren die geheel voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Een tv-wandmeubel op maat laten maken is dan de oplossing. Misschien heeft u uw tv-meubel al geheel voor ogen maar heeft u deze nog niet gevonden. Vertel ons uw wensen. Wij maken uw kast op maat.

Thuiswerkplekken

Uw werkplek op maat of een modulair kastensysteem met innovatieve en compacte (opberg)oplossingen. Met maatwerk kan de ruimte volledig worden benut. Met het toepassen van laden, kleppen of draaideuren blijft de ruimte opgeruimd en netjes. 

"Kast op maat"

-U weet hoe uw opbergkast eruit moet gaan zien, maar heeft deze nog niet gevonden in de juiste maat op kleurstelling? Upload uw schets en vraag direct offert aan.

Vakkenkasten

Een open vakkenkast voor uw verzameling van dierbare spulletjes of juist een gesloten kast met deuren en laden voor een opgeruimd interieur. Naast onze modulaire kastsystemen bieden wij ook 100% maatwerkkasten. Uitgevoerd in melamine decoren of gespoten in alle RAL, Sikkens en NCS-kleuren.

Vloerkleden en karpetten

Met een vloerkleed creëert u de juiste sfeer in huis. Het exclusieve wollen vloerkleed “Beach-life” van Frans Molenaar of liever een hoogpolig vloerkleed. Voor ieder interieur bieden wij een bijpassend vloerkleed. Ook op maat.

"Vloerkleden webshop"

-Uw vloerkleed direct online bestellen-

Vrijblijvend 3D ontwerp

U weet al precies hoe uw meubel eruit zou moeten zien. Vertel ons uw wensen of upload uw schets hiernaast en ontvang een 3D ontwerp met offerte

Vrijblijvend 3D ontwerp

U weet al precies hoe uw meubel eruit zou moeten zien. Vertel ons uw wensen of upload uw schets hiernaast en ontvang een 3D ontwerp met offerte

Binnenkort in onze studio

"Industriële deuren en wanden"

-Stijldeuren op maat-