De Lutte

Binnenkijken bij klanten

Hoe mooi een ontwerp ook is, de vraag blijft altijd hoe deze er in het echt uit komt te zien.
Hieronder vindt u ter inspiratie enkele gerealiseerde interieurs.

Albergen

Kledinghoekkast Walnut stardust

Een walk-in closet met schappen, laden en hangroedes.  Greeploze vlakke deuren. Voorzien van slimme opbergoplossingen zoals schuine schoenen schappen en uittrekbare broekenrekken.

Enschede

Hangend tv-meubel met speakerdoek

Een tv kast creëren die geheel voldoet aan de wensen die u er aan stelt. Een tv wandmeubel op maat laten maken is dan de oplossing.
Misschien ziet u uw tv wandmeubel al geheel voor ogen maar heeft u deze nog niet gevonden. Vertel ons uw wensen voor een vrijblijvende offerte.

Borne

Kledingkast met draaideuren

Uw kledingkast voorzien van schuif- of draaideuren? Het voordeel van draaideuren is dat u de gehele kast kan openzetten. Hetgeen handig is als u tegelijkertijd met uw partner de kleding van die dag wilt kiezen.

Apeldoorn

Wasmachinekast

Uw wasmachinekast op maat voor wassen, drogen en opbergen.
Wat zijn uw wensen omtrent een wasmachinekast op maat. Wilt u uw wasmachine en droger naast elkaar of in een wasmachinetoren boven elkaar?
Extra opbergruimte voor uw wasmanden, droogrek en of wasmiddelen?
Wij denken graag met u mee.

Lekkerkerk

Kledingkast met glazen schuifdeuren

Uw inloopkast overzichtelijk en toch stofvrij houden met schuifdeuren voorzien van getint glas. het kastinterieur is voorzien van verticale LED-verlichting in de tussenwanden. De kaptafel is geheel passend in hetzelfde mat zwart houtdecor.

Tubbergen

Kledingkasten op maat

Een kledingkast met schuifdeuren of een walk-in closet? Of allebei? Kledingkasten met handige uittrekbare broekenrekken, uittrekbare spiegel, schoenenschappen en kledingliften.

Ommen

Vakkenkasten op maat

Voor een atelier realiseerden wij diverse boekenkasten, archiefkasten en opbergkasten op zolder onder de schuine kap. Vanwege openlijke toegankelijkheid tijdens de workshop zijn  de archiefkasten voorzien van sloten.

Ootmarsum

Vrijstaande schuifdeurkast op maat

Deze kleidingkast is volledig op maat gemaakt. O.b.v. de wensen is de indeling van het  interieur samengesteld.  Het voordeel van een vrijstaande kast op maat is dat u uw kast altijd weer kan meer verhuizen. 

Enschede

Inloopkast met LED-verlichting

Deze kledinginloopkast is volledig op maat gemaakt en voorzien van verticale LED-verlichting.  Het voordeel van aluminium LED-profielen op de tussenwanden is dat u al het licht op uw kleding heeft en niet storend in de LED-lamp kijkt.

Buurse

Tv-wandmeubel met schuifdeur

Wandmeubel voor in de woonkamer met open vakken voor boeken en andere waardevolle aandenken. Tv geplaatst achter een schuifdeur in de kleur zonnegeel.

Langweer

Inloopkast onder schuine kap

Kleding-inloopkasten worden veelal uitgevoerd in de kleur wit. Dit mede vanwege de prijs maar ook omdat bij een witte achtergrond het onderscheid van de kleuren van de kleding beter zichtbaar is. 

Amsterdam

Badkamer- en toiletkast

Opbergkast op de badkamer voor handdoeken ed. Tevens ruimte gerealiseerd voor de wasmachine met asymmetrische deuren.
Toiletkastje onder het fonteintje in dezelfde stijl.

Enschede

Kleding- en schoenenkasten

Diverse opbergkasten met vlakke deuren voorzien van push-to opensysteem. 

Hengelo

Kledingkast met schuifdeuren

Het voordeel van schuifdeuren voor uw kledingkast is dat deze t.o.v. een kast met draaideuren minder ruimte innemen zodra de deuren openstaan.

Almelo

Kledinginloopkast wit

Kleding inloopkast met hangroese, legschappen, uittrekbare spiegel, hoge laden, vouwplank, dassenrek en uittrekbare kledinghaak.

Zelhem

Inloopkast met klassieke stijldeuren

Bij veel zonlicht in uw inloopkast, kunt u extra schuifdeuren toepassen om verkleuring door het zonlicht van uw kleding te voorkomen. Zonwering voor uw raam is natuurlijk ook een optie.
Verticale LED-verlichting op de tussenwanden geplaatst.

Oldenzaal eo.

Boekenkast op maat

Vertel ons ons wensen. Wij denken graag met u mee voor het realiseren van uw boekenkast op maat.

Oldenzaal eo.

Tv-meubel op maat

Vertel ons ons wensen. Wij denken graag met u mee voor het realiseren van uw tv-kast op maat.