Onze werkwijze

Uw kast op maat

U ziet uw nieuwe meubel al helemaal voor u . U weet wat u erin wilt opbergen en hoe u uw kast wilt hebben ingedeeld. Of u heeft elders of op deze website uw droommeubel gezien, maar net niet in uw kleur en gewenste maatvoeringen. Vraag hieronder dan direct offerte aan.

Upload uw schets of foto en vertel ons uw wensen.

Wij leveren uw kast in alle RAL, Sikkens of NCS -kleuren.

Geheel vrijblijvend ontvangt u een eerste voorstel met 3D kastontwerp en offerte.

Persoonlijke aandacht

Vertel ons uw wensen. Wij realiseren uw project van ontwerp tot realisatie.

Persoonlijke aandacht

Vertel ons uw wensen. Wij realiseren uw project van ontwerp tot realisatie.

Bezoek onze studio

Om u en onze klanten zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen, is een bezoek aan onze ontwerpstudio momenteel alleen op afspraak mogelijk.
Plan uw bezoek

Ontwerpstudio

Eerst inspiratie opdoen? De materialen bekijken en voelen. Natuurlijk kunt u ook onze ontwerpstudio in Oldenzaal bezoeken. Wij maken dan direct samen met u een 3D ontwerp. Het maken van een afspraak is niet verplicht, wel raadzaam. Wanneer u laat weten dat u komt zorgen wij voor vers gezette koffie en staat u niet voor een gesloten deur omdat wij misschien bij een andere klant zijn. Onze studio is direct bereikbaar vanaf A1 afslag 33.
Gratis parkeren voor de deur.

Inmeetservice

Het inmeten van de exacte maten voor uw kast op maat kan soms lastig zijn. In de meeste situaties zijn de wanden en vloeren niet geheel waterpas of haaks. Om er zeker van te zijn dat uw op maat gemaakte kast ook gaat passen , verzorgen wij de realisatie van uw kast van advies tot inmeten en van bezorging tot montage.

Levertijd

Bij akkoord van de offerte gaan wij uw meubel in productie geven. Gemiddeld ligt de tijd voor productie tussen de 4 en 6 weken. Zodra uw meubel gereed is nemen wij contact met u op voor het maken van de bezorg- of montageafspraak.

Montageservice

Wij bezorgen en monteren onze kasten door heel Nederland. U kunt ervoor kiezen uw meubel zelf te monteren, maar ook kunt u gebruik maken van onze montageservice. De montagekosten staan optioneel op uw offerte. Inmeten en montage gaan hand in hand.

Veilig aanbetalen

Bij opdracht hanteren wij een aanbetaling. U ontvangt vooraf een aanbetalingsfactuur. De eindfactuur kunt u middels PIN voldoen bij levering. Uw aanbetaling is veilig. Wij zijn CBWerkend.

Levering volgens
CBW-wonen

Wij zijn een CBW-erkende woonwinkel
Uw aanbetaling is veilig.

Levering volgens
CBW-wonen

Wij zijn een CBW-erkende woonwinkel
Uw aanbetaling is veilig.