ELFA Garage opbergsysteem

Slim en ruimtebesparend opbergsysteem voor garage en opslag Tijd om je garage of berging op te ruimen? Met het kliksysteem creëer je orde tussen gereedschap, winterbanden, tuinmeubelen, fietsen en andere sportartikelen. Door je spullen aan de muur te hangen, creëert het praktische systeem een ​​vrije vloer en maakt de ruimte luchtiger en ruimer. Stel je het gevoel van bevrijding voor wanneer elk klein ding zijn eigen plek heeft en je je spullen kunt vinden wanneer je ze nodig hebt.

Opbergen aan de muur om ruimte te winnen en overzicht te geven
Met het aan de muur opgehangen kliksysteem blijft de vloer vrij van verwarde kabels en is de ruimte makkelijker schoon te maken. Wat u ook moet opbergen: ski’s, golf- en hockeyuitrusting, verfblikken of uw tuingereedschap – er zijn speciale items zoals geperforeerde panelen, haken, planken, manden en gereedschapshouders om alles op te bergen.

Het flexibele kliksysteem kan gemakkelijk worden herschikt wanneer het seizoen verandert. Houd bij het plannen van uw seizoensopslag de dingen die u vaak gebruikt binnen handbereik. Als de zomer komt, kunnen de ski’s en andere winterspullen hoger in je opbergoplossing worden opgeborgen voor gemakkelijke toegang tot fietsen, tuingereedschap, enz. En vice versa, wanneer het winterseizoen aanbreekt.

Maak de opslagruimte gemakkelijk schoon te maken met een geventileerde oplossing
Als je van plan bent, plaats dan geventileerde planken eronder voor rubberen laarzen en rommelige tuinbenodigdheden. De planken laten grind door en maken het schoonmaken van de opslagruimte gemakkelijker. Veeg het stof en vuil gewoon weg met een bezem

Slimme producten

Slimme producten voor het plannen van opslag in je garage en berging
Er zijn speciale producten en tips die uw garageopslagoplossing naar een hoger niveau tillen. Hier hebben we enkele deskundige tips verzameld die uw garageopslagoplossing bijzonder functioneel maken voor dagelijks gebruik.

Krijg een overzicht van uw gereedschap met een geperforeerde plaat
Met een geperforeerde plaat kun je kleine planken, dozen en haken combineren voor het veelzijdig opbergen van gereedschap, schroeven en andere kleine onderdelen in je garage.

Hang je fiets op
Een horizontale fietshaak houdt je fiets van de grond, maar zorgt voor gemakkelijke toegang als het tijd is voor een ritje.

Haken voor al je tuingereedschap
Gebruik een multifunctionele rail als basis en voeg haken toe om al je tuingereedschap een speciale plek te geven. Er is een grote verscheidenheid aan haken in verschillende vormen en maten voor elke behoefte.

Stel hier uw opbergsysteem samen