Garderobekast met draaideuren

Een Raffito kledingkast wordt geheel voor u op maat gemaakt. Hiervoor heeft u een eindeloos aantal mogelijkheden. U kunt zelf de hoeveelheid legplanken bepalen en maar ook zelf de keuze maken of u hanggedeeltes of lades in uw kast wilt toepassen. Kledingkasten van Raffito hebben een mooie uitstraling met een zeer eigentijds karakter. Ieder element dat voor de kasten wordt gebruikt, wordt eerst tot in detail gecontroleerd voordat het gebruikt wordt. Alleen op deze manier kunnen wij onze kasten het kwaliteitscertificaat meegeven en u een garantie van maar liefst 20 jaar aanbieden.

20% online bestelvoordeel

Gratis kleurstalen

Controle afmeting *

Gratis bezorgen*

20 jaar garantie

Accessoires

Om de kast volledig naar wens in te richten hebben we een veelzijdigheid aan opties. U kunt uw schappen naar hartenlust combineren met laden, garderobeliften, schoenenschappen, ed.

Overzichtelijk

Uw droom komt uit met het prachtige kastinterieur van Raffito. In diverse kleuren en/of houtdecoren. Kies voor legplanken of hoge en lage hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten. Berg uw spullen op en creëer ruimte met functionele laden, een schoenenschap, uittrekbare vouwplanken, pantalonhouder en of kledinglift.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.

Zelf ontwerpen

Ontwerp zelf uw kast op maat
en bestel direct online.
-> Kies uw kleur
-> Bepaal uw afmeting
-> Ontwerp uw kast op maat
-> Bestel online
-> Profiteer van 15% voordeel

Full service

Wij zijn u graag van dienst van ontwerp tot montage.
Vertel ons uw wensen en ontvang een vrijblijvende totaal offerte incl. montage.
Daarna maken wij graag een afspraak om de details verder met u door te nemen.

Grepen

Maak uw laden af met een passende greep. Raffito biedt een uitgebreid assortiment deurgrepen. Kies de stijl die bij u past

[afbeeldingen grepen]

Kastverlichting

Maak uw garderobekast af met functionele kastverlichting in en of voor uw kledingkast

DE VOORDELEN VAN EEN KAST OP MAAT LATEN MAKEN

De mooiste garderobekast die helemaal op uw wensen wordt geproduceerd. Heeft u graag dat uw spullen op een strakke en georganiseerde manier kunnen worden opgeborgen? Dan zijn de kledingkasten van Raffito een uitstekende oplossing. De kasten bieden erg veel ruimte en kunnen precies zoals u wenst ingericht worden. U heeft volledig de vrije keuze over de invulling van zowel de uitstraling als de indeling van de kledingkast. Deze kasten kunnen in ieder vertrek van de woning geplaatst worden. Uw opbergproblemen zijn hiermee definitief verleden tijd.

Een Twist-kast van Raffito is zeer onderscheidend ten opzichte van andere kledingkasten. De Twist kledingkasten hebben een volledig eigentijds karakter. Voor het ontwerp is gekozen voor een mooie mix van stijlen en trends waarin een vleugje Italiaans design is verwerkt. Dit geeft uw kast een unieke uitstraling waarin vakmanschap en niveau duidelijk naar voren komen.

De kwaliteit van Raffito kasten is uitmuntend te noemen. Voor de vervaardiging van de kasten worden hoogwaardige materialen gebruikt. Daarnaast wordt ieder onderdeel van de kast grondig geïnspecteerd voordat het wordt gebruikt. Met dit inzicht zult u niet verbaast zijn dat we met een gerust hart een garantie van maar liefst 20 jaar kunnen aanbieden.

UW KLEDINGKAST VOLLEDIG OP MAAT GEMAAKT

Een Raffito kast wordt precies voor u op maat gemaakt. Wij maken niet alleen de kast in de gewenste maatvoering, maar ook de indeling kunt u volledig zelf bepalen. Hiervoor heeft u een eindeloos aantal mogelijkheden. U kunt zelf de hoeveelheid en de plaats van de schappen en hangroedes bepalen en maar ook zelf de keuze maken of u lades, schoenen schappen of een kledinglift in uw kast wenst terug te vinden. Een combinatie hiervan diverse kast accessoires is natuurlijk ook mogelijk.

KLEDINGKAST ZELF SAMENSTELLEN

U heeft de volledige vrijheid om de kledingkast zelf samen te stellen. Dit kunt u in alle rust thuis doen, door gebruik te maken van onze handige Raffitokastendesigner. Deze tool op website van Raffito kunt u onbeperkt en zonder verplichtingen gebruiken. U zit dus nergens aan vast.

De kastendesigner leidt u door de veelzijdige mogelijkheden die u bij Raffito heeft bij het ontwerpen van de garderobekast. Dit begint bij de opstelling van de kast. Dit is vanzelfsprekend voor een groot gedeelte afhankelijk van de beschikbare ruimte. Daarnaast heeft u keuze uit een gevarieerd kleurenpalet om de kast de gewenste kleur te geven. Het zeer gebruiksvriendelijke programma zal alle mogelijkheden met u doorlopen.

Tot slot kunt u de indeling volledig samenstellen met behulp van de kastendesigner. Hierbij kunt u ook gebruik maken van de diverse accessoires die Raffito aanbiedt. U heeft zelfs de keuze uit een grote diversiteit van ladegrepen.

LIEVER UW GARDEROBEKAST LATEN ONTWERPEN

Mocht u géén gebruik willen maken van deze online kastendesigner en de voorkeur geven aan persoonlijk advies, maak dan direct een afspraak voor advies bij u thuis of kom langs in onze ontwerpstudio.

Wij maken uw kast op maat.

Ontwerp zelf uw Raffito kast op maat

Wilt u ook laten monteren?
Mail ons uw ontwerp en
ontvang onze offerte incl. montage