Moderne schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten van Raffito hebben een mooie uitstraling met een zeer eigentijds karakter. Raffito kasten zijn onderscheidend in klasse en vakmanschap en vormen de nieuwe standaarden in de markt van moderne schuifdeurkasten. Ieder element dat voor de kasten wordt gebruikt, wordt eerst tot in detail gecontroleerd voordat het gebruikt wordt. Alleen op deze manier kunnen wij onze kasten het kwaliteitscertificaat meegeven en u een garantie van maar liefst 20 jaar aanbieden.

Moderne stijldeuren

 

Strak en stijlvol

Een op maat gemaakte stijldeur van Raffito is een absolute meerwaarde voor uw woning. Door de strakke vormgeving en stijlvolle frezing in de deur, wordt het karakter gekenmerkt. Maak een keuze uit de 13 verschillende kleuren moderne stijldeuren voor een perfecte match met uw interieur. MDF paneel, kan in elke gewenste kleur overgeschilderd worden.

 

 

 

 

Voordelig zelfklussen

Ontwerp zelf uw kledingkast,
bepaal zelf de maatvoering,
monteer zelf uw kast en ontvang 25% korting
op alle Raffito inloop-, draaideur- of schuifdeurkasten
of Raffito schuifdeuren. Wij bezorgen bij u thuis tot de eerste deur.

Liever alles laten doen

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw kledingkast verder met u door te nemen.

Showroom bezoeken

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom.
Wij zijn u graag van dienst.

Grepen

​Maak uw Moderne stijldeur af met een passende deurgreep. Raffito biedt een uitgebreid assortiment deurgrepen. Kies de stijl die bij u past

Kastverlichting

Maak uw garderobekast af met functionele kastverlichting in en of voor uw kledingkast

Overzichtelijk

Achter elke schuifdeur is een eindeloze reeks aan indelingen mogelijk. Uw droom komt uit met het prachtige kastinterieur van Raffito. In diverse kleuren en/of houtdecoren. Kies voor legplanken of hoge en lage hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten. Berg uw spullen op en creëer ruimte met functionele laden, een schoenenschap, uittrekbare vouwplanken, pantalonhouder en of kledinglift.

 

 

Accessoires

Maak uw garderobekast overzichtelijk met functionele kastaccessoires

STEL ZELF UW KLEDINGKAST SAMEN

Zoals u hierboven heeft gelezen, is het design en de uitstraling van de moderne schuifdeurkasten van Raffito uniek in zijn soort. Een ander aspect waar wij uniek in zijn, is dat u een schuifdeurkast die modern is uitgevoerd volledig op maat kan laten maken. Ook hierin maken wij het verschil. De meeste mensen die meubels zijn vaak tevreden met meubels die de afmetingen en de gewenste design van de kledingkast benaderen. Met de moderne schuifdeurkasten van Raffito is dat niet nodig, wij maken uwkastopmaat.

Er zijn veel mogelijkheden in de manier waarop u uw moderne schuifdeurkast persoonlijk kunt samenstellen. Hiervoor heeft Raffito een handige tool op haar website waarmee u deze mogelijkheden kunt visualiseren. Met deze kastendesigner kunt u alle opties op uw gemak thuis doorlopen en vergelijken. De veelzijdigheid aan mogelijkheden en ideeën zullen u zeker inspireren. Kom langs met uw ontwerp en wij zetten samen met u de puntjes op de i. Van ontwerp tot realisatie van uw kledingkast op maat.

EEN EIGENTIJDS KARAKTER IN DE STIJL VAN NU

We hebben een grote variëteit aan moderne stijldeuren voor uw schuifdeurkast. Bezoek onze ontwerpstudio om kennis te maken met de Raffito stijldeuren Siena, Florence, Bologna, Verona, Rimini (een stijldeur met matglas) en Novara (een stijldeur met spiegelglas). U zult ontdekken dat de deuren zijn voorzien van een mooie en strakke freezing die een extra accent aan de moderne uitstraling zullen geven. Voor de kleurstelling van de deur kunt u kiezen uit een palet van maar liefst 10 mooie kleuren. Ook deze kleuren kunt u in onze studio bekijken.

EEN MODERNE SCHUIFDEURKAST IN UW INTERIEUR

Een Raffito schuifdeurkast die modern is uitgevoerd, is strak vormgegeven en past volledig bij een hedendaagse uitstraling. Deze moderne schuifdeurkasten hebben een uniek eigentijds karakter en zijn op een fantastische manier vormgegeven. Een mix van stijlen en trends zijn op specifieke wijze met elkaar gecombineerd, waarbij gebruik is gemaakt van materialen met de juiste kwaliteitsnorm. Dit design zorgt ervoor dat deze schuifdeurkast uitstekend past in een modern interieur.

Niet alleen de buitenkant maar ook het interieur van de kast kunt u zelf naar smaak inrichten. U heeft volledig de vrije hand in de kleurkeuze en de indeling. U kunt zelf bepalen waar en hoeveel lades, planken en andere accessoires u in uw moderne schuifdeurkast wilt aantreffen. Tot aan de handgrepen aan toe kunt u uw kast volledig in eigen stijl inrichten. Wij zorgen  voor een moderne Raffito schuifdeurkast met een uniek design en een inrichting die volledig op uw wensen is afgestemd.

Wij maken uw kast op maat.

 

 

Ontwerp zelf
uw Raffito kast
op maat

Wilt u ook laten monteren?
Mail ons uw ontwerp en
ontvang onze offerte incl. montage

Pin It on Pinterest