Schuifdeurkast Loft Italian marmer
Schuifdeurkast Loft Italian marmer

Als de ruimte waar uw kast komt te staan wat minder praktisch is, denk aan lang en smal, dan zijn schuifdeuren in de meeste gevallen een uitkomst. U heeft dan namelijk geen last van de deuren als deze open staan. Zo kunt u in alle rust uitkiezen wat u aan wilt doen zonder dat iets of iemand u in de weg staat. Daarnaast heeft u met schuifdeuren minder of zelfs geen handgrepen nodig: dat zorgt er weer voor dat er niets uitsteekt , zo krijgt u een kamer met een mooie, vlakke uitstraling.
In een hal, die vaak smal en lang is, zijn (inbouw) schuifdeurkasten bij uitstek een goede optie om veel kwijt te kunnen zonder extra ruimte te verliezen.

Schuifdeuren kunnen veel meer gewicht dragen dan draaideuren, omdat het gewicht van schuifdeuren volledig wordt ondersteund in een rail. Hierdoor monteert u veel makkelijker een zware, brede spiegel op de schuifdeuren. Zo verliest u nergens ruimte in de kamer voor een aparte spiegel én het maakt u kamer meteen optisch groter. Ook kunt u kiezen voor veel bredere deuren. Dus ook die mooie ‘moderne’ of juist ‘klassieke’ stijldeur kan als schuifdeur voor uw kast worden geplaatst.

Vertel ons uw wensen wij denken graag met u mee.